Kotoisasta vinkkejä sisustukseen
ja remontointiin

Kotoisasta vinkkejä sisustukseen
ja remontointiin

MTV3:n sisustusohjelmassa laitetaan suomalaisten kodit, pihat ja kesämökit uuteen uskoon asukkaiden haaveiden mukaisesti.

Kiitos, kun seuraat Kotoisaa! Värisilmä on sarjassa yhteistyökumppanina, toivottavasti olet löytänyt sinulle sopivia vinkkejä ja tuotteita sisustukseen. Poikkea Värisilmään, autamme sinua löytämään mieleiset materiaalit rakennus- ja remontointikohteisiisi. Seuraa meitä myös Facebookissa ja saat tietää uusista tarjouksistamme.

Ensimmäisessä jaksossa tiimi kunnosti Marjan ja Ilen kesämökin rantoineen.

Kotoisassa neljän rautaisen ammattilaisen tiimi

Sisätilojen suunnittelijana toimii Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino. Pihasuunnitelmista vastaa puolestaan pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors. Katso ohjelman traileri tästä.

Sarjassa 12 erilaista kohdetta remontoidaan ja uudistetaan asukkaiden toiveiden perusteella ja lopputulos pidetään yllätyksenä viimeiseen asti. Sarjan kaikki muutoskohteet ovat erilaisia luonteeltaan. Kauden aikana laitetaan kuntoon muun muassa vanha rintamamiestalo, 70-luvulle unohtunut kalastusmaja ja lähes satavuotias mansardikattoinen hirsitalo.