Kotoisan 4. jakso | Pikkuprinsessoille harmoniset seinät

Kotoisan 4. jakso | Pikkuprinsessoille harmoniset seinät

Funkkistalossa asustelevan perheen tyttäret saavat omiin pieniin valtakuntiinsa kauniit sävyt, jotka valittiin huolellisesti eri värikartoista. Tyttöjen huoneet maalattiin Tikkurilan hengittävällä Harmony-sisämaalilla.

MTV3:n sisustusohjelmassa torstaisin klo 20 laitetaan suomalaisten kodit, pihat ja kesämökit uuteen uskoon asukkaiden haaveiden mukaisesti. Värisilmä on sarjassa yhteistyökumppanina. 

Kotoisan 4. jakso 22.3.

Kotoisan neljännessä jaksossa laitetaan uusiksi funkkistyylinen talo. Kivitalon henkeen sopivat maalatut pinnat ja sisustustiimi päätyi valitsemaan kohteeseen Tikkurilan täyshimmeän Harmony-sisustusmaalin. Se sopii erityisen hyvin olo- ja makuuhuoneen seiniin ja kattoihin ja sen täyshimmeä pinta häivyttää alustan epätasaisuudet ja pienet työstövirheet.

Tikkurilan Harmony-sisustusmaali

Tikkurilan Harmony on erinomainen valinta paitsi ulkonäkönsä, myös muiden ominaisuuksiensa ansiosta. Sillä on parempi vesihöyryn läpäisevyys kuin millään muulla akrylaattimaalilla. Vähäpäästöisenä M1-luokan tuotteena se on turvallinen valinta myös sisäilman laadun kannalta.

Käytössä eri värikarttoja

Värisävyjen valinnassa tiimi käytti eri värikarttoja. Sandra sai omaan huoneeseensa Tikkurilan  Pro Grey -värikartasta sävyn1951, joka luo tilalle rauhallisen tyylikkään yleisilmeen. Tikkurilan Pro Grey -harmaa väriviuhka sisältää neutraaleja ja sävyllisiä harmaita, joiden avulla saa luotua entistäkin harmonisempia kokonaisuuksia. Minean seiniin puolestaan valittiin violetti Riemu-sävy Värisilmän omasta, sisustusarkkitehdin suunnittelemasta Lumo-värikartasta.

Värisilmässä autamme sinua kaikissa maalaukseen liittyvissä kysymyksissä.