Kotoisan 5. jakso | Tyylien ja pintamateriaalien yhdistelyä funkkistalossa

Kotoisan 5. jakso | Tyylien ja pintamateriaalien yhdistelyä funkkistalossa

Funkkistalon kohdalla sisustusuunnittelija kohtasi mielenkiintoisia haasteita tyylien yhdistelyn ja pintamateriaalien valinnan muodossa. Lopputulos oli oikein onnistunut.

Värisilmä on sarjassa yhteistyökumppanina. Kotoisan uusin jakso aina torstaisin. Seuraa meitä myös Facebookissa.

Kotoisan 5. jaksossa toiveena pyöreyttä ja pehmeyttä

Sisustusuunnittelijan ammattitaidolle oli tarvetta Kotoisan funkkistalo-jaksossa. Asukkaalla oli toiveena saada taloon ”pyöreyttä ja pehmeyttä”, joka on lähtökohtaisesti funkkikseen epätyypillistä. Jaksosta selviää, miten sisustussuunnittelija ratkaisi ongelman.

Kohde oli haastava myös pintamateriaalien osalta: Miten valita oikeat materiaalit, jotta lopputulos on rauhallinen ja kodikas? Myös sävyvalinnat vaikuttavat kokonaisuuteen. Esimerkiksi seiniin valittiin tavanomaisen valkoisen sijasta harmaa sävy, jolloin valkoiset ovet puolestaan pääsivät kauniisti esille.

Jos tuskailet sisustushaasteiden kanssa, Värisilmä auttaa! Tunnetila-sisustuspalvelun asiakkaana saat asiantuntijan avun niin värisävy- kuin materiaalikysymyksissäkin.

Kotoisassa neljän rautaisen ammattilaisen tiimi

Sisätilojen suunnittelijana toimii Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino. Pihasuunnitelmista vastaa puolestaan pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors.

Sarjassa 12 erilaista kohdetta remontoidaan ja uudistetaan asukkaiden toiveiden perusteella ja lopputulos pidetään yllätyksenä viimeiseen asti. Sarjan kaikki muutoskohteet ovat erilaisia luonteeltaan. Kauden aikana laitetaan kuntoon muun muassa vanha rintamamiestalo, 70-luvulle unohtunut kalastusmaja ja lähes satavuotias mansardikattoinen hirsitalo.