Kuukauden kootut tarjoushinnoin & MESSUTARJOUS

Kuukauden kootut tarjoushinnoin & MESSUTARJOUS

Kauniit laatat, upeat tapetit, käytännölliset laminaattilattiat. Laatoissa on merellistä turkoosia, puhtaan valkoista, marokkolaistyyliä sekä tyylikästä mustaa ja valkoista marmorikuosia. Laminaatti on edullinen lattia jokaiseen kotiin, Jubileum-tapettimallistoon on helppo tykästyä.

Katso tästä MESSUTARJOUS!

FRAME-LAATAT
Merellistä turkoosia ja aaltomaisia kohokuvioita

Frame-malliston inspiraationa on toiminut ikiaikainen italialainen majolica-keramiikkaperinne, josta on luotu uusi moderni tulkinta. Seinälaattojen värimaailmasta löytyy merellistä turkoosia ja sinistä neutraalin valkoisen rinnalle. Turkoosin-harmaalla marokkolaishenkisellä koristelaatalla luo mosaiikkimaisen seinäpinnan nopeasti. Kohokuvioidut laatat puolestaan muistuttavat meren kuohuvaa aallokkoa. Tutustu mallistoon.

BISTROT-LAATAT
Marmori on pintamateriaalien aatelia

Bistrot-sarjan kiiltävä- ja mattapintaisillla laatoilla luot näyttävää pintaa kodin kaikkiin tiloihin, seiniin ja lattioihin. Nämä tyylikkäät laatat on saatavilla sekä mustana että valkoisena kahdessa koossa 60×60 ja 58×58 cm. Ne sopivat myös ulkokäyttöön, vaikka terassille. Tutustu mallistoon.

TARJOUS: Frame- ja Bistrot-laatat -30 %. 

EUROHOME LOFT LAMINAATTILATTIA
Käytännöllinen ja kestävä

Eurohome Loft -laminaattilattia on edullinen lattia jokaiseen kotiin, värivaihtoehtoja on kuusi. Laminaatti on kestävä ja helppohoitoinen pintamateriaali, jonka asentaminen on helppoa ja nopeaa. Laudat kiinnitetään toisiinsa taittamalla laminaattilaudan sivuilla olevat pontit yhteen eikä liimaa tai muita kiinnitysaineita tarvita.

TARJOUS: Eurohome Loft -laminaattilattiat 8,95 €/m². 

JUBILEUM-TAPETTIMALLISTO
Suurimpia myyntisuosikkeja jo vuodesta 1905

Mallien juuret ovat muun muassa vuosisadanvaihteen kansallisromantiikassa, 50-luvun värikkäässä tulevaisuudenuskossa sekä lämpimissä ja eloisissa kuvioissa, jotka tulivat tutuiksi ranskalaisen aallon pyyhkäistessä Ruotsin yli 1980-luvulla. Kauniita eri aikojen tapetteja, jotka on päivitetty uusiin, moderneihin väreihin. Ne sopivat elämäämme tässä ja nyt. Tutustu mallistoon.

TARJOUS: Jubileum-tapettimallisto -30 %.

Tarjoukset voimassa 14.7.-13.8.2017.
Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.