Tervetuloa Kylpyhuonepäiville 23.3. – tarjolla maksutonta sisustusneuvontaa!

Tervetuloa Kylpyhuonepäiville 23.3. – tarjolla maksutonta sisustusneuvontaa!

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta ilmettä? Nyt kannattaa ryhtyä tuumasta toimeen! Tule Värisilmä-myymälään Kylpyhuonepäiville, suunnitellaan sinulle yhdessä unelmien kylppäri.

Lauantaina 23.3. Värisilmä-myymälöissä on tarjolla maksutonta sisustusneuvontaa. Nyt on loistava tilaisuus hyödyntää asiantuntijan apu vaikkapa ihanan spa-henkisen kylpyhuoneen suunnittelussa! Sisustusneuvontaa saa 30 minuuttia. Ota mukaan kylpyhuoneen pohjapiirros mittoineen ja mieti etukäteen, minkä tyylisen kylpyhuoneen haluaisit.

Myymälässä voit tutustua laajaan laattavalikoimaamme ja erityisesti huikeisiin uutuuslaattoihin. Sisustusneuvoja auttaa sinua kartoittamaan budjettiisi sopivat tuotevaihtoehdot, tekee konkreettisen suunnitelman sekä 3D-kuvan, jotka saat kotiin viemisiksi.

Ajan voit varata etukäteen puhelimitse tai myymälästä. Vapaat ajat jaetaan Kylpyhuonepäivänä kussakin myymälässä saapumisjärjestyksessä. Tiesithän, että Värisilmästä saat halutessasi myös kylpyhuoneiden toteutuksen laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella? Kysy lisää myymälästäsi.

Tervetuloa Värisilmän Kylpyhuonepäiville!
Katso lähin liikkeesi

Maaliskuun Unelmien Väri Hengähdys toimii upeasti eri tiloissa, myös kylpyhuoneessa. Katso videolta, miten maaliskuun Unelmien Väriä voi käyttää eri tavoin kylpyhuoneen sisustuksessa.

Fantasy-laatoissa valkoinen pinta herää eloon kolmiulotteisissa kuvioissa. Ne sopivat täydentämään monia materiaaleja, kuten puuta, marmoria tai kiveä.

Fantasy

Kiiltävät, mutta hiukan rouheareunaiset Artisanlaatat ovat kaikki hiukan erilaisia: Ne vaihtelevat sekä pinnoiltaan että tummuusasteiltaan kaikissa sävyissä. Näppärän mallisen laatan voi latoa pystyyn, vaakaan, tiililadontaan tai vaikka upeaan kalanruotomuotoon!

Artisan

Puolikiiltävät A_Mano-laatat on koristeltu käsinpiirretyn näköisillä, säännöllisillä kuvioilla. Mallistoon sisältyy kauniiden kuviolaattojen lisäksi yksivärisiä laattoja. Puolikiiltäväksi viimeistellyt, reunoiltaan viistetyt laatat käyvät sekä seiniin että lattioihin ja ne sointuvat kauniisti yhteen esimerkiksi puu-, betoni- tai kivilattian kanssa.

A_Mano

Mattapintaiset Feel-seinälaatat sopivat kylpyhuoneisiin ja keittiöiden välitiloihin. Kolmiulotteisten Marea 3D-laattojen kuvio tuo mieleen hiekkadyynit, joiden pintaan tuuli on jättänyt aaltomaiset jäljet. Voit yhdistää saman malliston sileä- tai aaltopintaisia laattoja.

Feel