Uusi kylpyhuone on puhdasta iloa. Kylpyhuonepäivät
15.–24.10.

Uusi kylpyhuone on puhdasta iloa. Kylpyhuonepäivät
15.–24.10.

Unelmiesi kylpyhuoneen toteutuksen aika on nyt, nimittäin riemuisat Kylpyhuonepäivät ovat täällä 15.-24.10.

Onni suosii lokakuussa laatoittajaa

Piristä kotisi ilmettä Värisilmän Kylpyhuonepäivillä silmää hivelevillä keraamisilla laatoilla -20 % alennuksella. Lisäksi verkkokaupassa on ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin kampanjan ajan.

Huikea skaala värejä, kuoseja, kuvioita ja kokoja tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja jokaisen sisustajan omaan yksilölliseen makuun! Tutustu laajaan laattavalikoimaamme verkkokaupassa tai myymälässä ja inspiroidu. Lataa upea laattakuvastomme ja sukella keraamisten laattojen maailmaan, innostu ja nauti!

Löydä tarjoustuotteet Lataa laattakuvasto

Huikea laattavalikoima

Luonto on jatkuva innoittaja keraamisissa laatoissa. Suurena trendinä laatoissa on se, että nyt ne muistuttavat muita materiaaleja kuten puuta tai kiveä. Maavärien kirjon lisäksi laatoissa välkkyvät veden sävyt sekä luonnon lukemattomat vihreät. Vastapainona hillityille, luonnonmukaisille kuoseille laatat tunnustavat nyt myös reilusti väriä. Värisilmän häikäisevästä valikoimasta löytyy tarpeisiisi sopivat laatat, teit sitten kotonasi pientä pintaremonttia tai suunnittelet suurempaakin uudistusta. Löydä oma suosikkilaattasi ja tartu Kylpyhuonepäivien tarjoukseemme. Voit saada uuden kylpyhuoneen jo jouluksi!

Concept-seinä- ja lattialaatat
–20 %

TUTUSTU »

Masia-seinälaatat
–20 %

TUTUSTU  »

Artisan-seinälaatat
–20 %

TUTUSTU »

Play-lattialaatat
–20 %

TUTUSTU  »

Abbey Suite-seinälaatat
–20 %

TUTUSTU »

Rewind-seinä- ja -lattialaatat
–20 %

TUTUSTU  »

Suunnitellaan uusi kylpyhuoneesi yhdessä – myös etänä

Koti on nyt entistä tärkeämpi paikka. Tehdään siitä yhdessä vieläkin viihtyisämpi. Suosittelemme käyttämään nyt etäsuunnittelua. Etäsuunnittelussa Värisilmän sisustuksen ja remontoinnin ammattilaiset palvelevat sinua sähköisten kanavien kautta ja puhelimitse. Myös digitaaliset suunnittelutyökalumme ovat käytössäsi, kun haet ideoita ja inspiraatiota.

Varaa maksuton aika Tunnetila-sisustuspalveluumme ja löydetään tunteen ja tilan yhteys yhdessä. Kysy myös asennuspalveluamme. 

Varaa aika Tunnetila-suunnittelijalle

Tilaa laattamallit suoraan kotiin

Keraamisille laatoille on ominaista värin ja kuvioinnin vaihtelu eri valmistuserien välillä – joskus jopa samassa valmistuserässä. Kotisivuillamme värivaihtelu on ilmaistu V-arvolla. Mitä suurempi V-arvo, sitä suurempi värivaihtelu yksittäisillä laatoilla on. Tilaamalla laattamallit Näytepalvelustamme, voit testailla värejä ja kuvioita oikeassa ympäristössä. Ja kun tilaat useamman mallipalan, voit kokeilla erilaisia ladontamalleja, pystyä, vaakaa tai vaikka ihanaa kalanruotoladontaa. 

Laattojen mallipalat maksavat näytepalvelussa 1,50-1,90 €/kpl ja saat niille ilmaisen toimituksen kotiin tai Värisilmä-myymälään. Mallipaloja voi tilata kerralla jopa 25 kappaletta. Toimitamme kaikki alle 30×30 cm kokoiset mallilaatat kokonaisina, suuremmat laatat ovat leikattu.