uutuuslaattakuvasto uutuuslaattakuvasto

Toteutetaan sinulle
unelmien kylpyhuone!

Toteutetaan sinulle
unelmien kylpyhuone!

Värisilmästä löytyy kaikki, mitä kylpyhuoneen uusimisessa tarvitaan: Suunnittelu, kattava tuotevalikoima, asennus ja Värisilmä-rahoitus.

 

Kaipaako kylppärisi freesausta?

Tiesitkö, että Värisilmästä saat uuden upean kylpyhuoneen halutessasi avaimet käteen -periaatteella?

Tule Värisilmään ja tutustu kokonaisvaltaiseen palveluumme. Laaja ja laadukas tuotevalikoimamme kattaa niin laatat, laastit, kuin kylpyhuonekalusteetkin. Taitavat sisustusneuvojamme loihtivat vanhan kylpyhuoneesi tilalle kauniin, entistä toimivamman ratkaisun ja ammattitaitoiset asentajamme voivat toteuttaa sen puolestasi. Uutuutena tarjoamme myös Värisilmä-rahoituksen.

3D-suunnitelma kylpyhuoneestasi

Tunnetila-suunnittelijamme ovat käytössäsi koko projektin ajan. Hän auttaa sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi ja valitsee budjettisi huomioon ottaen tarpeisiisi sopivat, toimivat sisustusmateriaalit. Ammattilaisen laatiman määrä- ja kustannuslaskelman avulla vältät ylimääräiset kustannukset. Laadi yhdessä suunnittelijan kanssa aikataulu sisustusprojektisi eri vaiheisiin. Saat Tunnetila-asiakkaana käyttöösi huonekortin, jossa säilytät kaikki tärkeät mitat, tuote- ja värisävytiedot.

Katso videot Hanna Sumarin kylpyhuoneremontin suunnitteluvaiheesta.

Katso kuvat upeasta valmiista kylpyhuoneesta täältä.

Keraamisten laattojen valikoimistamme löytyy lukuisia vaihtoehtoja kodin kaikkiin tiloihin ja jokaisen sisustajan omaan, yksilölliseen makuun.

Osta laattoja verkkokaupasta