Lämminsävyinen Rewind-laattamallisto

Lämminsävyinen Rewind-laattamallisto

Rewind-laattamalliston ajaton kuosi yhdistää perinteisen terrakotta-keramiikan ja rouhean betonin piirteitä

Ragnon valmistaman Rewind-mallistossa on useita eri kokoisia ja muotoisia, toisiinsa kauniisti yhteensopivia laattoja. Yksiväristen laattojen ohella mallistoon kuuluu valikoima monivärisiä kuviolaattoja, joissa on valittavana geometrisiä kuvioita harmaan ja ruskean sävyissä sekä erilaisia art nouveau -henkisiä koristekuvioita. Kuviottomissa laatoissa on värivaihtoehtoina kuusi lämminsävyistä hiekan, ruskean ja harmaan sävyä. Kuusikulmainen muoto mahdollistaa näyttävien, mosaiikkimaisten seinäpintojen luomisen, jossa laatoitetun alueen rajaus jätetään tarkoituksella epäsymmetriseksi.

rewind_11-1

Kuusikulmaiset Rewind-laatojen lisäksi mallistoon kuuluu neliön ja suorakaiteen muotoisia laattoja. Maanläheisiä hiekan, ruskean ja harmaan värisävyjä on viisi: Vanilla, Polvere, Peltro, Tabacco ja Argilla. Mattapintaiset Rewind-laatat sopivat sekä seiniin että lattioihin. Ne luovat sisustukselle hienostuneen, neutraalin taustan.

rewind_riv_02

Yksivärisiä seinälaattoja on saatavana sekä sileäpintaisena että hiekkadyynimäisellä, aaltoilevalla kohokuviolla.

rewind_13-1

Art deco -henkistä kuviointia löytyy myös 10×10 senttimetrin kokoisissa sekä kuusikulmaisissa 21×18,2 senttimetrin kokoisissa kuviolaatoissa.

rewind_07-1

rewind_16

Rewind-tiililaatalla voi toteuttaa myös upean kalanruotokuvion seinään tai lattiaan. Mallistosta löytyvät myös keraamiset kulmakappaleet, joilla voi tuoda ryhtiä vaikka takan ympärille tai seinien kulmaukseen. Mallistoon kuuluu myös tyylitellyn kulutettu kukkakuosi, joka suurempana pintana muodostaa monihahmotteisen ja katkeamatta jatkuvan geometrisen kuvion.

rewind_28Löydät verkkokaupastamme koko malliston, tervetuloa myös Värisilmä-liikkeisiimme tutustumaan!

Katso videosta, miten yhdistetään kuusikulmainen laatta suorakaiteen muotoiseen laattaan ja saadaan tuo upea lattia aikaiseksi:

Osta verkkokaupasta