Landscape Plains – Kun vähemmän on enemmän

Landscape Plains – Kun vähemmän on enemmän

Cole&Sonin Landscape Plains -tapettimallisto koostuu viidestä hienostuneen hillitystä kuosista ja todella laajasta väripaletista: erilaisia väriversioita tapeteista on yli 70. Puuteriset pastellit ja luonnosta ammentavat murretut sävyt korostavat hienovireisten kuvioiden levollisuutta.

Klassinen Watered Silk on yksi Cole & Sonin vanhimmista kuoseista. Moaree-läikekangasta muistuttavassa tapetissa on himmeän ja kiiltävän pinnan vaihtelusta syntyviä aaltomaisia kuvioita. Harmaan ja vaalean sävyistä väripalettia kirkastavat lohenpunainen, sitruunankeltainen ja salvianvihreä. Helmiäishohtoisia värivaihtoehtoja on yhteensä 14.
Cole & Son Landscape Plains- Coral 106-5062 cropped RGB 300dpi

Pebble-kuosin raemainen kuvio tuo mieleen läikikkään linnunmunan tai rannan pikkukivet. Pienikuvioisesta kuosista on 15 erilaista vaalean, harmaan, sinertävän, ruskeanharmaan, vihertävän ja kellertävän sävyä.

Historiallinen Jaspe-kuosi on saanut inspiraationsa raakasilkistä. Mattaa ja metallinhohtoa yhdistävissä kuoseissa on 22 sävyvaihtoehtoa: kesäisistä vihreistä lämpimän keltaisiin ja vaalean neutraaleista hehkuvan punaiseen.
jaspe_

Cordovan-kuosi on saanut nimensä ylellisestä nahasta, jonka pintaa mattapintainen kuvio jäljittelee. Värivaihtoehtoina ovat klassisen kellanruskea Tan, punertava Red, viikunan violetti Fig, vaaleanvihreä Old Olive sekä lisäksi viisi vaalean neutraalia sävyä.

Koukeroista korallia muistuttava Coral-kuosi perustuu Cole & Sonin ikoniseen Vermicelli-kuosiin. Kuviota on pienennetty nyt sirommaksi. Värivaihtoehtoina on 16 vaalean, harmaan, sinertävän, vihertävän, punertavan ja kellertävän sävyä.
Curio_Coral