Marraskuun hemmottelevat Lattiaviikot

Marraskuun hemmottelevat Lattiaviikot

Haluatko apua lattian valintaan? Valitse Värisilmän ammattilaisen kanssa kotiisi lattia, joka tuntuu omalta ja näyttää hyvältä. Asiantuntijamme palvelevat myös etänä. Lattiaviikkojen tarjoukset voimassa 2.–30.11.2020.

Tunteisiin meneviä lattiatarjouksia

Lattia on pinta, joka koskettaa. Siksi on tärkeää miettiä, miltä se tuntuu jalan alla. Onko kosketus lämmin, hiljainen, rauhoittava – tai jopa turvallinen? Lattiaviikoilla on nyt tarjolla laadukkaita lattioita jokaiseen kotiin.
Osta lattia verkosta, saat ilmaisen toimituksen yli 150 € tilaukseen. Ota askel ja toteuta lattiahaaveesi.

Osta verkosta

Laminaatti: Perfect

Yksinkertaisen hienostunut. Perfect-mallistosta löytyy monta vaaleaa ja tyylikästä lankkukuosia. Käyttöluokka 23/32 kestää kovaakin kulutusta. Taittopontti tekee laminaatin asennuksesta helppoa ja nopeaa. M1 päästöluokka.

Laminaatit, lattioiden kestosuosikit ovat iskunkestävyydeltään ylivoimaisia lattiamateriaaleja. Tutustu Perfect-laminaattiin.

Vinyylilankku: Ideo-lukkoponttivinyyli

Klassikko, joka kestää. Ideo-lukkoponttivinyyli on helppo asentaa taittopontin avulla. Kestää hyvin kosteutta kodin kuivissa tiloissa. Käyttöluokka  32/AC4. Kosteussuojatut vinyylilankut tuntuvat lämpimältä jalan alla ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Tutustu Ideo-lukkoponttivinyyliin.

Parketti: Esta Tammi Promo 3-s

Ripaus ylellisyyttä kodin pintoihin. Vaaleaksi värjätty 13 mm Tammi Promo -parketti (3-sauva), jossa kolmikerrosrakenne on upea lisäys kotiin. Parketin pintaviilu on 2,5 mm tammea, välikerros kuusipuuta ja pohja koivua. Pinnassa on extramattalakkaa, joka on kevyesti harjattu. Taittopontti löytyy lattian kaikilla sivuilla. Parketti on kestävä ja klassinen valinta kotiin, johon halutaan ripaus ylellisyyttä. Tutustu Tammi Promo -parkettiin!

Vinyylikorkki: Antique Frozen Pine

Antique Frozen Pine on vaalea eläväpintainen lattia, jossa yhdistyy luksusvinyylipinnan kestävyys ainutlaatuisiin mukavuusominaisuuksiin. Vinyylikorkki on kestävä, akustinen ja lämmin pintamateriaali. Tutustu Antique Frozen Pine -vinyylikorkkiin!

Suosittelemme käyttämään nyt etäsuunnittelua

Etäsuunnittelussa Värisilmän sisustuksen ja remontoinnin ammattilaiset palvelevat sinua sähköisten kanavien kautta ja puhelimitse. Tutustu ja varaa aika suunnittelijalle haluamaasi palveluun. Tehdään yhdessä sisustushaaveistasi totta.

Varaa maksuton aika suunnittelijalle  

Haluatko lattiasta kouriin tuntuvan näytteen?

Tilaa näytepalvelusta mallipala kotiin!