Kodikkaat Linen Second Edition -tapetit sopivat tilaan kuin tilaan

Kodikkaat Linen Second Edition -tapetit sopivat tilaan kuin tilaan

Ajattomat pellavakuosiset Linen Second Edition -tapetit luovat kodikkaan tunnelman. Rauhalliset yleistapetit kutsuvat koskettamaan.


Linen-mallisto sisältää yksivärisiä tapetteja, joissa on kauttaaltaan pellavaa muistuttava rakenne. Niiden himmeästi hohtavassa tekstiilipinnassa on pehmeä tuntu, joka sopii huoneeseen kuin huoneeseen. Pellavatapetit luovat kotiisi lämpimän, harmonisen ja levollisen ilmapiirin.

Koskettamaan kutsuvien pintojen luonnollinen väripaletti liikkuu lempeästi valon ja pimeyden välillä ja luo meditatiivista tunnelmaa. Malliston 36 persoonallista värivaihtoehtoa sopivat hyvin yhteen. Kiireetön elämä on nyt helposti saavutettavissa.

4407 Golden Linen

Golden Linen on vaalea yksivärinen lämpimän beige tapetti, jossa on ripaus kultaa. Kaunis pellavaa muistuttava pinta antaa tapetille syvyyttä ja luo huoneeseen kodikkaan tunnelman. Se luo lämpimän, levollisen pohjan kaikenlaisiin tiloihin.

Rose Blush 4433

Rose Blush on ylellinen, väriltään lämpimän vaalean roosa pellavatapetti. Hillitty kuosi ja kaunis pellavaa muistuttava pinta antavat tapetille levollisen, mutta eloisan hohtavan ilmeen. Se sopii täydellisesti makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, olohuoneeseen ja kaikkiin muihinkin tiloihin, joihin haluat luoda lämpimän, levollisen taustan.

Soft Indigo 4428

Yksivärinen Soft Indigo -pellavatapetti on väriltään vaalean indigonsininen. Haalea keskisininen sävy muistuttaa hieman auringon haalistamaa denimkangasta. Tekstiilipinta ja hillitty kuvio tuovat mieleen pellavan. Miellyttävä harmoninen tapetti luo huoneeseen levollisen tunnelman.

Mulberry Fiber 4435

Mustasta mulperimarjasta värinsä saaneessa Mulberry Fiber -tapetissa on haalean liila, lähes ruskeaan vivahtava sävy. Sen hillitty kuvio on painettu kauniille tekstiilipohjalle, jossa on pellavan tuntu. Se luo lämpimän kodikkaan ilmeen ja pinnan, joka hienostuneesti vangitsee pohjoisen valon.


Kun sisustaminen herättää kysymyksiä

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa.