Lokakuun kuukauden kootut

Lokakuun kuukauden kootut

Hop ostoksille! Tarjolla seiniin edullisesti klassikkomaalia ja tapeteilla kalkkimaalifiilistä, lattiaan näyttävää laattaa tai käytännöllistä vinyylilankkua.

Valikoimistamme lokakuussa käsin poimittu tuotteita, joilla sisustukseen saa luonnonläheisiä sävyjä. Erityistärppinä Värisilmä-liikkeistämme Remontti-Ässä -seinämaalia 3,6 litraa 2,7 litran hinnalla (+sävytys)! Tässä lokakuun Kuukauden kootut – tehkää hyvin.

  • Kalkkimaalifiilistä kodin seinäpintoihin SHADES OF CHALK –tapeteilla

Shades on chalk- tapetissa on harmoninen ja pehmeäpintainen kuviointi, josta tulee mieleen kalkkimaalattu seinä pehmeine, harjamaalattuine kuvioineen. Todentuntuinen tapetti saa vaistomaisesti koskettamaan sen upeaa himmeää pintaa.

Shades of Chalk -tapettimallisto 29,00 €/rll (norm. 39,00 € /rll)

  • VIVA-vinyylilankku kestää, vaan ei kopise

Puukuosiset VIVA-vinyylilankut kestävät hyvin kovaa kulutusta sekä vesiroiskeita niin kodeissa kuin julkisissa tiloissakin. Akustisesti miellyttävä vaihtoehto: Vinyylipinta vaimentaa askelten äänet. Taittoponttien ansiosta helposti asennettavissa. Huom! Ftalaattivapaa tuote, joka alittaa VOC-päästöarvot.

Viva-vinyylilankkulattia 24,90 €/m² (norm. 29,90 €/m²)

  • ALP STONE –laatat: Vähäeleistä harmoniaa

Näyttävän ALP STONE -laattamalliston eläväpintaiset kivikuosit vievät ajatukset kiven syleilyyn. Eri kokovaihtoehtoja, väreistä valittavissa mantelinvaalea Almond, vaaleanharmaa Grey ja tummakuosinen Black. Sarjaa täydentää 30x60cm kokoinen puolikiillotettu laatta.

Alp Stone 30×60 Naturale -laatat 35,00 €/m² (norm. 43,00 €/m²)

  • Raikasta seinäpinnat REMONTTI-ÄSSÄLLÄ!

Lokakuussa tarjoamme 3,6 litraa Remontti-Ässä -seinämaalia 2,7 litran hinnalla! Puolihimmeä Remontti-Ässä on erinomainen valinta keittiöön, eteiseen, lastenhuoneeseen ja muihin erityistä pesunkestoa vaativiin tiloihin. Tiesitkö, että tällä 40 vuotta täyttäneellä klassikkomaalilla on Joutsenmerkki, EU-kukka sekä Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnus?

Remontti-Ässä -seinämaali  38,50 €/3,6 l astia, perusmaali  (10,69 €/l). 
Tervetuloa maalikaupoille Värisilmä-myymälään!