Lokakuussa on LATTIAVIIKOT!

Lokakuussa on LATTIAVIIKOT!

Tuntuvatko kodin lattiat kulahtaneilta ja kärsineiltä? Pintojen uusiminen kohentaa ratkaisevasti koko kodin yleisilmettä. Nyt kannattaa tehdä lattian uusimishaaveista totta! Muista myös Värisilmän suunnittelu- ja asennuspalvelu.

Erityyppisiä lattiamateriaaleja edulliseen hintaan

9.-31.10. verkkokaupassamme  ja kampanjaan osallistuvissa myymälöissämme on tarjolla edulliseen hintaan eri ominaisuuksilla varustettuja lattiamateriaaleja.

”Halusimme tuoda Lattiaviikoilla jokaiselle jotakin”, luonnehtii tuotepäällikkö Kyösti Raidén. ”Tänä päivänä lattioissa on paljon vaihtoehtoja, jotka toimivat monipuolisesti kodin eri tiloissa.”

Vinyylilattiat uusia suosikkeja

Klassisen parketin ja kestosuosikki laminaatin rinnalle on noussut uusia tulokkaita. Esimerkiksi noin viisi vuotta Suomessa myydyt vinyylilankut ovat kasvattaneet suosiotaan jatkuvasti, eikä syyttä.

”Joissain tiloissa vinyylilankku on jopa käytännöllisempi vaihtoehto kuin laminaatti”, arvioi tuotepäällikkö Kyösti Raidén. ”Se kestää hyvin kosteutta, on helppohoitoinen eikä kopise”, hän perustelee.

Nykyaikaisissa lattiamateriaaleissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Vinyylikorkkilattia on hyvä esimerkki yhdistelmämateriaalista, jossa voidaan hyödyntää kahden eri materiaalin parhaat puolet.

”Näissä päällä oleva vinyyli on helppohoitoinen ja kulutusta kestävä. Sen alla oleva korkkikerros puolestaan antaa aavistuksen periksi, eli lattia tuntuu jalan alla miellyttävän joustavalta”, Raidén havainnollistaa. ”Ihmiset ovatkin hienosti löytäneet vinyylikorkin erityisesti olo- ja makuuhuoneiden lattiamateriaalina.”

Värisilmästä suunnitteluapua suurille sisustuspinnoille

Suomalaiset arvostavat luonnollisuutta ja puukuosit ovat yleisesti aina suosittuja lattioissa. Koska lattiat muodostavat suuria pintoja, niiden sävyillä ja tummuusasteilla on suuri merkitys kodin ulkonäölle ja tunnelmalle. Lattiaviikkojen tuotevalikoimasta löytyy niin vaaleita kuin tummiakin sävyjä.

”Suosittelen lattiapintojen suunnittelussakin lämpimästi hyödyntämään Värisilmän asiantuntemusta”, Raidén kehottaa.

”Annamme mielellämme neuvoja asennukseen niin verkkosivuillamme kuin Värisilmä-liikkeissäkin ja meiltä löytyy myös aina ammattitaitoinen apu asennustöihin”, hän muistuttaa.