Maaliskuun hempeilevät tarjoukset

Maaliskuun hempeilevät tarjoukset

Ihminen voi hyvin, kun hän ympäröi itsensä kauniilla asioilla. Kukkatapeteilla luot elämäniloista tunnelmaan kotiin. Suosituimmat kukkatapetit nyt –25 % verkkokaupassa maaliskuun ajan.

Kukilla välitetään suuria tunteita ja salattuja viestejä. Löydä tunteen ja tilan yhteys, tuo kukkaiskieli osaksi kotielämää. Kukkatapetit ihastuttavat väreillään ja runsaudellaan. Ne kertovat, että kauneus syntyy yhä uudelleen. Ei liene siis yllätys, että kukkakuosit ovat aina olleet erittäin suosittuja.

Verkkokaupasta saat ilmaisen toimituksen yli 100 € tilaukseen maaliskuun loppuun asti.

Jubileum-malliston Flora 36,75 €/rll (norm. 49,00)

Kymmenen suosituinta tapettia –25%

Jubileum-malliston Flora on hyvän mielen tapetti, valitse harmaa tai tummapohjainen vaihtoehto. In Bloom -mallisto on oodi kaikkien kukkien loistolle, viisi kaunista kukkakuosia alehintaan. Romantiikan nälkää hoidat Beautiful Traditions -malliston Alicia-tapetilla. Borosan Easyup -tapetilla tuot harmonista henkeä. Moderni Sense of Silence, Nocturne on samaan aikaan viileän pohjoismainen ja lämpimän kutsuva tapetti.

Romanttinen Peony 59,25 €/rll (norm. 79,00)

Värikylläinen New Dawn Rose nyt 89,25 €/rll (norm. 119,00)

Osta etuhintaan verkkokaupasta

Tilaa tapettinäytteitä

Toimitamme valituista tapeteista A4-kokoisen mallipalan. Testaa miltä tapetin väri näyttää eri seinillä ja eri valaistuksissa!

Huippuriittoisat Vintro Supreme -sisustusmaalit –50 %

Vintro Supreme on mattapintainen sisustusmaali erityisesti seinille ja katoille. Tarjolla on kymmeniä valmissävyjä, joista voit myös sekoittaa omia sävyjä. Maali on todella riittoisaa, yksi 2,5 litran astia riittää lähes 40 neliömetrin maalaamiseen. Vintron maalit ovat lähes hajuttomia ja vesiohenteisia. Nyt Vintro Supreme -seinämaalit (2,5 l) puoleen hintaan. Tarjous koskee verkkokaupan varastovalikoimaa.

Vintro Supreme nyt 24,75 €/2,5 l (norm. 49,50 )

Osta Vintro Supreme