Maaliskuun Unelmien Väri, kodikas Hengähdys tuo tilaan valoa ja lämpöä

Maaliskuun Unelmien Väri, kodikas Hengähdys tuo tilaan valoa ja lämpöä

Päivät pitenevät, auringon säteet lämmittävät ja sulattavat sinnikkäimmätkin lumet. Luonnollinen Hengähdys on sävy, joka vie ajatukset luontoon, jäätyneen meren rantaheinikkoon.


Maaliskuussa maankamara raottuu ja tuoreelta mullalta tuoksuva kevään tulo muistuttaa talven jäljiltä heräävästä luonnosta orgaanisen beigen ja ruskean eri sävyillä. Katso videolta Tunnetila-suunnittelijan vinkit Hengähdys-sävyn käytöstä sisustamisessa.

Roosaan taittava valkoinen

Levollinen maaliskuun Unelmien Väri, roosaan taittava valkoisen sävy Hengähdys on erinomainen yleisväri kotiin, vaikkapa maanläheisempänä vaihtoehtona aavistuksen askeettiselle maalarinvalkoiselle. Se soveltuu hyvin taulujen taustalle tapetin muodossa tai maalattuna. Hengähdys antaa omien sisustusaarteiden loistaa!

Hengähdyksen vaaleuden ja keveyden ansiosta sen voi yhdistää lähes mihin tahansa värikartan väreihin. Parhaiten se pääsee oikeuksiinsa muiden maanläheisten sekä erilaisten pastellisävyjen kanssa. Tapeteista Hengähdyksen kanssa samaa maailmaa ovat esimerkiksi Boråstapeterin In Bloom -mallisto. Myös trendikäs pellavajäljitelmä Soft Linen sopii ihanasti Hengähdyksen kaveriksi.

Ei tyylirajoituksia

Keittiön voi toteuttaa Hengähdyksen ympärille hyvin eri tyyleillä. Jos ottaa lähtökohdaksi upean kalanruotomuotoon laitetun Stone-luonnonkivimosaiikin ja yhdistää siihen puisen tason sekä beigen Alpstone Almond -laatan, kokonaisuudesta tulee välimerellinen. Tyylikkään ja ajattoman keittiön saa käyttämällä välitilassa kiiltävää, mutta mielenkiintoisen rouheareunaista Artisan-laattaa.

Sen kaveriksi seinille löydät näyttäviä graafisia vaihtoehtoja Engbladin Graphic World -mallistosta ja lattiaan tunnelmaa pehmentämään voit laittaa Timberwisen lehtikuusi cotton -lankkuparketin.

Kylpyhuoneeseen on saatavilla lukuisia laattoja Hengähdyksen sävyssä. Esimerkiksi Fantasy-laatoissa on toinen toistaan jännittävämpiä pintakuviointeja, joiden ansiosta tilasta ei tule tylsä vaaleasta yleissävystä huolimatta. Woodcraftin puuta jäljittelevä laatta pehmentää kokonaisuutta.

Hengähdystä voi käyttää mainiosti myös sellaisenaan: Esimerkiksi Calacatta-marmorilaattaa voi käyttää sekä seiniin että lattiaan, jolloin kylpyhuonekokonaisuudesta tulee tilavan oloinen ja harmoninen.

Taivaanrannan maalari

Hengähdys kuuluu Unelmien Värien Taivaanrannan maalari -teemaan. Taivaanrannan maalarin 21 keveänvaaleasta, murretusta sävystä on helppo löytää kodikas sävy eri tiloihin. Katso video:

Tutustu kaikkiin Unelmien Väreihin