Maaliskuussa mahtavat LATTIAVIIKOT!

Maaliskuussa mahtavat LATTIAVIIKOT!

Tuntuvatko kodin lattiat kulahtaneilta ja kärsineiltä? Pintojen uusiminen kohentaa ratkaisevasti koko kodin yleisilmettä. Nyt kannattaa tehdä lattian uusimishaaveista totta! Muista myös Värisilmän suunnittelu- ja asennuspalvelu.

Erityyppisiä lattiamateriaaleja edulliseen hintaan

Koko maaliskuun verkkokaupassamme ja kampanjaan osallistuvissa myymälöissämme on tarjolla edulliseen hintaan eri ominaisuuksilla varustettuja lattiamateriaaleja. Lattiaviikoilla jokaiselle löytyy jotakin, lattioissa on paljon vaihtoehtoja, jotka toimivat monipuolisesti eri tiloissa. Laminaattia, vinyylikorkkia, parkettia sekä keraamisia lattialaattoja Concept– ja Woodplace -mallistoista.

Osta verkkokaupasta

Vinyylilattiat uusia suosikkeja

Klassisen parketin ja kestosuosikki laminaatin rinnalle on noussut uusia tulokkaita. Esimerkiksi noin viisi vuotta Suomessa myydyt vinyylilankut ovat kasvattaneet suosiotaan jatkuvasti, eikä syyttä.

Vinyylilankku on oiva vaihtoehto laminaatille, se kestää hyvin kosteutta, on helppohoitoinen eikä kopise. Nykyaikaisissa lattiamateriaaleissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Vinyylikorkkilattia on hyvä esimerkki yhdistelmämateriaalista, jossa voidaan hyödyntää kahden eri materiaalin parhaat puolet. Päällä oleva vinyyli on helppohoitoinen ja kulutusta kestävä. Sen alla oleva korkkikerros puolestaan antaa aavistuksen periksi, eli lattia tuntuu jalan alla miellyttävän joustavalta. Mone ovatkin hienosti löytäneet vinyylikorkin erityisesti olo- ja makuuhuoneiden lattiamateriaalina.

Värisilmästä suunnitteluapua suurille sisustuspinnoille

Suomalaiset arvostavat luonnollisuutta ja puukuosit ovat yleisesti aina suosittuja lattioissa. Koska lattiat muodostavat suuria pintoja, niiden sävyillä ja tummuusasteilla on suuri merkitys kodin ulkonäölle ja tunnelmalle. Lattiaviikkojen tuotevalikoimasta löytyy niin vaaleita kuin tummiakin sävyjä.

Ota avuksesi ammattilainen, suosittelemme hyödyntämään lattiapintojen suunnittelussa Värisilmän asiantuntemusta. Meiltä löytyy myös aina ammattitaitoinen apu asennustöihin. Kysy lisää Värisilmä-liikkeestä.