Cole & Son nostaa raidat esiin Marquee Stripes -tapettimallistossa

Cole & Son nostaa raidat esiin Marquee Stripes -tapettimallistossa

Raidat ovat yksi rakastetuimmista kuvioista niiden selkeyden ja monikäyttöisyyden vuoksi.

Raitakuosit vaihtelevat leikkisistä äärimmäisen hienostuneisiin ja ne toimivat aina, tilassa kuin tilassa. Niiden yhdisteltävyys on omaa luokkaansa: Voit käyttää yksinkertaista, yksittäistä raitaa tehokeinona tai yhdistellä raidat hyvällä maulla kuviollisiin tapetteihin.

Osta verkkokaupasta

Jaspe on yksi Cole & Sonin vanhimmista kuoseista, jonka hienostunut eleganssi kestää aikaa. Huolettomalla harjaefektillä alun perin käsin toteutettu kuosi on modernisoitu siten, että leveillä toistuvilla raidoilla on toteutettu tasapainoinen, mutta näennäisesti epäsäännöllinen kuviointi.

Carousel Stripe on Cole & Sonin arkistojen kätköistä löytynyt aarre, joka on sävymaailmaa on päivitetty ja luotu uudelleen käyttämällä innovatiivisia moderneja painotekniikoita. Tapetin jujuna on eri metalliväreillä toteutetut harjatut raidat. Kuosin valmistus on edelleen teknisesti yksi haastavimmista toteuttaa.

Leikkisässä Polo Stripe -kuosissa yhdistellään eri levyisiä ja tuntuisia raitoja. Raikas Polo on tarjolla lukuisissa värityksissä klassisesta mustavalkoisesta hyasinttiin, lehdenvihreään ja balettitossujen hentoon roosaan.