Mikä maali, millaiset kaakelit, tumma vai vaalea lattia? Suunnittele digitaalisessa showroomissa

Mikä maali, millaiset kaakelit, tumma vai vaalea lattia? Suunnittele digitaalisessa showroomissa

Millaiset laatat kylpyhuoneeseen? Digitaalisen showroomin avulla hahmotat, miltä eri sävyiset laatat lattioilla tai seinissä näyttävät. Voit myös kokeilla, sopisiko kotiisi esimerkiksi 1- vai 3- sauvainen parketti hillityn harmaana, perinteisenä puun värisenä tai vaikka mustana.

Digitaalisen showroomin käyttö on helppoa ja hauskaa

Voit rohkeasti sommitella ja kokeilla erilaisia tyylejä ja sävyjä. Maalaatko talosi sinisellä vai harmaalla, kenties raikkaan valkoisella? Miltä iso laatta näyttää lattiassa? Entäpä vaikka punainen laatta seinässä? Yhdistelemällä ja vaihtamalla voit kokeilla lukuisia eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekoa.

Tee näin:

1. Valitse haluttu tila, jonka havainnekuvaan haluat sommitella sävyjä ja materiaaleja. Voit suunnitella useita eri pintoja:

  • Talon ulkomaalin sävy
  • Terassin laatoitus, eri värejä ja kokoja
  • Lattia- ja seinälaatat keittiöön, kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen tai ulkoterassille
  • Parketti 1- 2- tai 3 sauvaisena useissa eri sävyissä, kiiltävä- tai mattalakattuna

2. Kun olet valinnut suunnittelukohteesi, klikkaa Suunnittelu-painiketta. Sivun ala- tai yläreunaan aukeaa valikko riippuen valitusta kohdekuvasta. Vaihtoehtoja voi suodattaa esimerkiksi koon, värin tai pinnan kiiltoasteen mukaan. Voit myös  vapaasti kokeilla erilaisia saumalaastin sävyjä.

3. Lopuksi voit lähettää suunnitelmasi sähköpostiisi valitsemalla oikeasta alakulmasta yhteenveto-valikon.

Digitaalisen showroomin tuotteet eivät suoraan vastaa Värisilmän tuotevalikoimaa, mutta ne auttavat sinua määrittämään itsellesi mieluisan tyylin suunnitteluvaiheessa. Värisilmä-liikkeissä me autamme löytämään ne tuotteet, joilla valitun tyylin voi käytännössä toteuttaa.

Iloa suunnitteluun!

Siirry Digitaaliseen Showroomiin