Mix Metallic II -tapettimallisto – hohtoa kotiin

Mix Metallic II -tapettimallisto – hohtoa kotiin

Mix Metallic II -tapettimallisto muodostaa täydellisen taustan tyylikkäälle, nykyaikaiselle kodille. Malliston 37 hienostuneesti hohtavaa tapettia ovat yhtä aikaa trendikkäitä ja ajattomia.

Yksiväriset, hohtavat tapetit luovat tilaan pehmeän, minimalistisen tunnelman. Kiiltävä helmiäispainatus heijastaa valoa, mikä tuo esiin sisustuksen parhaat puolet. Yhdistitpä sitten harmonisia sävyjä tai vastavärejä, sileät pinnat luovat tyylikkään vaikutelman. Mallisto henkii rakkautta hillittyihin väreihin ja vaaleisiin sävyihin. Päivitetyn väriskaalan lisäksi Mix Metallic II -mallistossa on myös uudet, ihanat Silk- ja Royal-pinnat.

Khaki Green

Oliivin ja hiekanruskean sävyillä on helppo luoda arvoituksellista ja harmonista tunnelmaa. Modernit, ainutlaatuiset ja syvät värit luovat upean kontrastin lämpimien, ruosteisten sävyjen kanssa.

Rusty Red

Täydelliset ruosteenpunaiset sävyt sopivat modernin tyylikkääseen kotiin. Syvän sävyiset seinät hohtavat kauniisti valon osuessa niihin ja tekevät kodin ilmeestä lämpimän rustiikkisen ja elegantin.

Golden Green

Luo huoneeseen tyylikkyyttä hohtavilla ja kultaan vivahtavilla sävyillä. Pehmeä ja hohtava metallipainatus tekee huoneesta todella erityisen. Se on yhtä aikaa tyylikäs, ylellinen ja hienostunut.

Sand Beige

Hiekan sävyt luovat huoneeseen pehmeän minimalistista tunnelmaa. Hohtava painatus heijastaa valoa ja korostaa sisustusta kauniisti. Hiekanväriset tapetit henkivät eleganssia ja ylellisyyttä.

Midtone Blue

Tyylipuhtaat sinisen sävyt luovat elegantin vaikutelman. Yhdistä kaksi väriä tai panosta vain yhteen, niin näet, kuinka vaikutelma muuttuu valon ja sisustuksen mukaan.

Royal Silver

Harmaan sävyt luovat tyylikkään ja ajattoman ilmeen sekä tuovat huoneeseen hillittyä ja tyylikästä hohdetta. Ylelliset tapetit sopivat kauniisti yhteen tummien yksityiskohtien kanssa.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun