Modern Spaces -tapettimallistossa näyttäviä lehtikuoseja ja geometrisiä kuvioita

Modern Spaces -tapettimallistossa näyttäviä lehtikuoseja ja geometrisiä kuvioita

Engblad & Co:n hienostuneen ja urbaanin Modern Spaces -malliston tapetit kunnioittavat ja korostavat muuta sisustusta. Valitsetpa mallistosta trendikkäitä tai hillitympiä sävyjä, kokonaisuudesta tulee tyylikäs ja tasapainoinen.


Modern Spaces -tapettimallistossa elegantit yksiväriset tapetit yhdistyvät näyttäviin lehtikuoseihin ja geometrisiin kuvioihin. Mallisto on myös jännittävä sekoitus sileitä tapetteja, erilaisia tekstuureja, mattapintoja ja upeaa hohdetta. Yllättävät ja näyttävät tapetit eivät kuitenkaan vie liikaa huomiota muulta sisustukselta. Modern Spaces korostaakin persoonallisen tyylisi parhaita puolia. Harkitut värikontrastit edustavat pehmeää minimalismia pohjoismaiseen tyyliin. Modern Spaces -malliston kaikille tapeteille on olemassa myös yksivärisiä vastineita huippusuosittua Dancing Crane -tapettia lukuun ottamatta.

Valkoisessa Urban Jungle -tapetissa on hillitty kuosi, joka syntyy kerroksittaisista lehdistä. Tapetista on saatavana neljä eri väriyhdistelmää. Tämä hohtavan valkoinen sävy on niistä vaalein. Lehtien painamiseen on käytetty hienoa kiillettä, mikä saa ne kimaltamaan kauniisti mattapohjalla. Vaalea ja hillitty tapetti suorastaan herää eloon, kun valo lankeaa juuri oikeasta kulmasta! Hienostunut valkoinen tapetti on täydellinen valinta, kun sisustukselle haluaa vaalean, mutta silti näyttävän pohjan.

Urban Jungle -kuitutapetti

Waterfront-tapetissa on moderni minimalistinen kuvio, jonka häivytetyt viivat tuovat mieleen heijastumat veden pinnalla. Kuosi on painettu hohtavalle pohjalle, mikä antaa tapetille silkkisen pinnan, joka heijastaa kauniisti valoa. Waterfront-tapetista on saatavana kuusi värivaihtoehtoa. Tässä näet sen hopeisissa harmaan sävyissä sekä tumman sinisenä.

Waterfront-kuitutapetti

Waterfront-kuitutapetti

Dancing Crane -tapetista kolme ylellistä erikoiskuosia

Dancing Crane -tapetti on saatavilla uusissa kauniissa sävyissä! Kurki on rakastettu kevään merkki, jolla on myös vahva symbolinen merkitys monissa aasialaisissa kulttuureissa. Kenties juuri siksi Emma von Brömssenin suunnittelema kuosi on ollut niin suosittu.  Tyylikäs suurikuvioinen tapetti sopii erinomaisesti rauhalliseen, viileään makuuhuoneeseen mutta myös esimerkiksi olohuoneeseen tai eteiseen. Erinomainen valinta tyylitietoisille.

Dancing Crane. Tämä kuosi on painettu ylellisen hohtavalle pohjalle, jolla on valkoisen ja kullan sävyisiä kurkia utuisen harmaanruskeaa taustaa vasten.

Tässä Dancing Crane -tapetissa on valkoisen, harmaan ja sinisen hohtavia sävyjä tummaa sinisenharmaata taustaa vasten.

Vaaleassa Skyline-tapetissa on geometrinen kuosi beigen ja valkoisen sävyissä. Tapetin painamisessa käytetyn helmiäisen hohde saa koko huoneen tuntumaan valoisammalta. Modernin ja graafisen tapetin pehmeä värimaailma elävöittää huonetta viemättä liikaa huomiota muulta sisustukselta. Skyline-tapetista on saatavana myös kolme muuta värivaihtoehtoa niille, jotka toivovat lisää näyttävyyttä.

Skyline-kuitutapetti


Kun sisustaminen herättää kysymyksiä

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa.