Moderniin kotiin rustiikkista charmia: Boråstapeterin Timeless Traditions -uutuusmallisto

Moderniin kotiin rustiikkista charmia: Boråstapeterin Timeless Traditions -uutuusmallisto

Boråstapeter on Pohjoismaiden johtava tapettimerkki, joka nauttii laajaa suosiota myös Värisilmän laatu- ja trenditietoisten asiakkaiden keskuudessa. Uusimman Timeless Traditions -malliston juuret ovat ruotsalaisessa muotoilussa ja käsityöperinteessä: mukana on rytmikkäitä raitoja, posliinin herkkiä kukkia sekä kullan- ja hopeanvärisiä yksityiskohtia käsin maalattuna eläväiselle pinnalle.

– Uutuusmallistoon kuuluu 35 omaleimaista tapettia, joilla voi sisustaa koko kodin! Me uskomme, että harmoniset, mutta rohkeasti yltäkylläiset sekä elegantit huoneet ovat tekemässä uutta tulemistaan, kertoo Boråstapeterin Senior Designer Ulrica Hurtig. 

Boråstapeter Timeless Traditions-malliston Angsblomma-tapetti

Ängsblomma on kukkatapetti, jonka matta pinta ja herkkä kuosi luovat huoneeseen levollista tunnelmaa. Kuosi on peräisin vuodelta 1946, ja kukkaköynnökset muistuttavatkin entisaikojen perinteisiä posliiniastioita. Tapetin uusi versio on painettu perinteisellä liimapainotekniikalla, joka takaa autenttisen vaikutelman.

Vuoden 2022 tapettitrendeissä toistuvat klassiset kuosit

Timeless Traditions -kokoelman mallit ovat samaan aikaan sekä klassisen tyylikkäitä että kodikkaita. Muotoilultaan selkeälinjaiset tapetit saavat katsojansa matkustamaan ajassa ja vangitsevat harmonian levollisilla sävyillä.

– Boråstapeterin arkistoista löydetyt ja uudistetut tapetit pohjautuvat ruotsalaiseen kulttuuriperintöön, mutta tuntuvat nykyaikaisilta. Kuosit toimivat niin modernissa kaupunkikodissa kuin kesämökin sisustuksessa. Tämän vuoden tapettitrendeissä nousevat kestävä kehitys, hyvinvointi sekä arjesta irrottautuminen, jotka sinetöivät myös kiinnostavan uutuusmalliston, sanoo Värisilmän valikoimapäällikkö Tiina Hakola. 

Boråstapeter Timeless Traditions -malliston Skogsblomst-tapetti

Skogsblomst-tapetissa on lumoava kuosi pieniä vaaleita kukkia sammalenvihreässä lehvästössä. Tiheä muoto ja hillityn luonnollinen värimaailma tekevät huoneeseen tyylikkään ja harmonisen tunnelman. Malli sopii hyvin moniin huoneisiin, etenkin kutsuvaan makuuhuoneeseen.

Neljä eri väriteemaa yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi

Harkiten värikoordinoitu Timeless Traditions -mallisto on koottu neljän teeman ympärille. Näin kuoseja on helppo yhdistää ja luoda eheä kokonaisuus sekä kaunis värimaailma, joka jatkuu kodin läpi.

Teemat:

1.  Kukkivat pastellisävyt luovat kotiin maalaisromanttista tunnelmaa ja levollista harmoniaa.
2.  Ajaton sininen ja valkoinen ovat klassisen kaunis valinta muistuttaen posliinille maalattuja kukkia.
3.  Luonnon oma väripaletti taas tarjoaa tasapainoisen skaalan eloisaa vihreää, ripauksen sinistä sekä maanläheistä ruskeaa.

Valkoisen eri sävyt yhdistettynä esimerkiksi neutraaliin beigeen tai harmaaseen antavat tilaan niin rauhaa ja harmoniaa kuin valoisuuttakin.

Boråstapeter Timeless Traditions -malliston Folklore-tapetti

Timeless Traditions -tapetit henkivät entisaikojen levollista maalaistunnelmaa ja luovat sijaa uusille muistoille. Useimmat kuosit on maalattu käsin ja painettu pehmeän eläväiselle pinnalle, mikä luo käsityön tuntua. Malleja on helppo yhdistää harmoniseksi kokonaisuudeksi neljän väriteeman ansiosta. Kuvan Folklore-tapetti on luonnon omasta väripaletista.