Näyttävät Artisan-seinälaatat loimuavat eri sävyissä

Näyttävät Artisan-seinälaatat loimuavat eri sävyissä

Upeat espanjalaiset Artisan-laatat ovat saaneet inspiraationsa entisaikojen käsityöläisosaamisesta. Korkeakiiltoiset laatat loimuavat kymmenessä upeassa sävyssä.


Artisan-laatat antavat luonnetta niin tilaan kuin tilaan. Laattamalliston trendikkään värimaailman rohkeutta ja runsautta tasapainottaa jännittävästi korkeakiiltoisen lasitteen antama peilimäisyys ja yhdessä ne luovat ainutlaatuisen loimuavan vaikutelman. Artisan-laattojen ilmeikkyyden salaisuus on se, että laatat eivät ole keskenään identtisiä vaan jokaisessa värisävyssä niitä on sekä pinnoiltaan että tummuusasteiltaan kuutta erilaista varianttia. Näiden yhdistelmät luovat pintoihin elävyyttä ja antavat mahdollisuuden tehdä yksilöllisiä sisustusratkaisuja.

Artisan-laatat ovat kohtuullisen pienikokoisia, joten suorakulmaisten Artisan-laattojen kanssa voit myös helposti leikitellä eri ladontatavoilla. Kokeile keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi trendikästä pystyyn ladottua laattapintaa!

Katso video, sisustussuunnittelija Aino Rajasuo kertoo Artisan-mallistosta ja sen käyttötavoista:

Artisan-laattoja on kahta kokoa. Kymmenen yksiväristä ja kaksi kuvioitua neliön muotoista laattaa on saatavana koossa 13,2 x 13,2 cm. Suorakaiteen malliset laatat ovat 6 x 20 cm. Tilaa laatat verkkokaupasta tai osta Värisilmä-liikkeestä.


Millaiset laatat sopisivat sinun kotiisi?

Kun sisustuksesi kaipaa uudistamista tai rakennat uutta kotia, ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset laatat tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa.

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun