NETTO-OSTOPÄIVÄT to-su 14.–17.9.

NETTO-OSTOPÄIVÄT to-su 14.–17.9.

Netto-ostopäivillä Värisilmä-liikkeissä ja -verkkokaupassa on tarjolla satoja edullisia tuotteita. Myymme laattoja, lattiamateriaaleja, tapetteja ja maaleja tilaan kuin tilaan lähes maahantuojan hinnoin.
Osta verkkokaupasta
Netto-ostopäiviä vietetään Värisilmä-liikkeissä torstaista lauantaihin 14.–16.9.2017. Verkkokaupassamme ja Helsingissä Värisilmä Color Cafessa voit tehdä ostoksia nettohinnoin vielä sunnuntaina 17.9. 

Nyt kannattaa toteuttaa isompikin haave

Netto-ostopäiviltä saat laadukkaat pinta- ja sisustusmateriaalit lähes maahantuojan hinnoin ja halutessasi koko paketin suunnitelmasta toteutukseen. Tunnetila-sisustuspalvelumme on käytössäsi täyden palvelun Värisilmä-liikkeissä. Varaa aika suunnittelijalle ja ota mukaan piirustukset tai mitat. Saat tarjouksen suunnittelusta toteutukseen paikan päällä – ja materiaalit nettohinnoin. Tutustu kampanjaan kuuluviin mallistoihin ja esimerkkilaskelmiin tämän sivun alaosassa.

Lataa tästä remontoijan_muistilista käyttöösi.

Ota myymälään mukaan piirustukset, niin laskemme sinulle tarjouksen paikan päällä. Tuotteiden toimituksen järjestämme vaikka puolen vuoden päähän, jos remonttisi on vasta suunnitteilla. HUOM! Tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen yhdelle kertatoimitukselle 28.2.2018 asti.

Varaa aika sisustusneuvojalle  Osta verkkokaupasta