Newbie Wallpaper -tapettimallisto luo satumaisen lastenhuoneen

Newbie Wallpaper -tapettimallisto luo satumaisen lastenhuoneen

Boråstapeter on luonut yhteistyössä Newbien kanssa uuden, ihanan tapettimalliston lastenhuoneisiin. Ajattomat kuosit, pehmeät sävyt ja käsinpiirretyt kuviot luovat taianomaisen tunnelman pienten seikkailijoiden huoneisiin ja kutsuvat leikkiin.

Ei ihme, että Newbie palkittiin vuoden 2019 parhaana tuotemerkkinä Ison-Britannian Baby Awards -kilpailussa. Silmää hivelevät tapettikuosit luovat lastenhuoneeseen satumaisen tunnelman, joka kutsuu pienet leikkijät keksimään tarinoita metsän siimeksestä, valtameren syvyyksistä ja ruusutarhojen salaisuuksista. Illalla pehmeät sävyt ja taianomaiset kuvat tuudittavat lastenhuoneen rauhalliseen uneen… Valitse juuri sinun lapsellesi sopivin tunnelma 32 tapettivaihtoehdosta.

Tapetit valmistetaan Ruotsin Boråsissa menetelmällä, joka aiheuttaa mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Kaikki tapeteissa käytetyt värit ovat vesipohjaisia ja paperi on peräisin Pohjois-Euroopan kestävästä metsätaloudesta.

Magic Forest

Magic Forest muuttaa huoneen taianomaiseksi metsäksi, jossa varpuset, oravat ja kaniinit kurkkivat uteliaina kukkien ja lehtien lomassa. Magic Forest on saatavissa pehmeissä pastellisävyissä. Valitse vaaleansininen, hento keltainen tai vaaleanpunainen pohja.

Forest Friends

Forest Friends -tapetissa metsän eläimet kurkistelevat uteliaina puiden lomasta. Tapetti luo lastenhuoneeseen ihanaa leikkiä, taikaa ja unelmia! Grafiitinharmaat kuviot on piirretty Newbien designstudiossa ja painettu kermanvalkoiselle tai vihreälle pohjalle. Kuosista on saatavana myös värikäs kuvatapetti.

Forest Friends Mural

Katseenvangitsija lastenhuoneeseen. Forest Friends Mural esittää satumetsää, jossa seikkailee jäniksiä, kettuja ja mäyriä – se on kuin taianomainen seinämaalaus! Käsinmaalattu tapetti on painettu pehmein sävyin hennonharmaalle, pellavaa muistuttavalle pohjalle, joka luo viihtyisää tunnelmaa.

Wild Jungle

Tervetuloa viidakkoon! Wild Jungle täyttää seinät lörpöttelevillä apinoilla, puheliailla papukaijoilla ja hiipivillä leopardeilla. Ne kaikki viihtyvät viidakon rehevässä vehreydessä. Ihastuttava tapetti on painettu kermanvalkoiselle tai tummanvihreälle pohjalle.

Whales

Whales on rauhallinen lastenhuoneen tapetti, jossa ui kokonainen valasperhe tiheän krilliparven saattelemana. Merten satumaiset jättiläiset vievät ihaniin uniin! Whales-tapetista on saatavana kaunis vaaleanharmaa ja pehmeä vaaleansininen versio.

Adventures

Adventures on viehättävä tapetti lastenhuoneen pienille tutkimusmatkailijoille. Lähde matkaan ympäri maailman ja anna mielikuvituksesi päättää, mihin lentokoneet ja kuumailmapallot laskeutuvat.  Adventures-tapetista on saatavana kaksi klassista värivaihtoehtoa: vaalea harmaanbeige ja tummansininen.

Rosie

Rosie on rehevä, suurikukkainen tapetti, joka notkuu uhkeita ruusuja valkoisen ja vaaleanpunaisen sävyissä. Huomiota herättävä, mutta harmoninen tapetti näyttää yhtä hyvältä niin pienissä kuin suurissakin huoneissa. Rosie-tapetista on saatavana neljä pohjavärivaihtoehtoa: vaalea beige, kalpea harmaa, tummansininen ja harmaanliila.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit sekä on suunnitteluapuna projektissasi, olipa kyseessä tapetit lastenhuoneeseen tai koko talon remontti. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun

Tapetointikoulu

Kuitu- eli non-woven -tapeteilla tapetointi on helppoa ja se onnistuu keneltä tahansa. Oikeat työkalut ovat puoli iloa ja niillä tapetointi sujuu leikiten. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittava, ennen kuin aloitat ja tutustu tapetointiohjeisiin.

Tutustu tapetointiohjeisiin