Northern Stripes -tapettimallisto on raitojen juhlaa!

Northern Stripes -tapettimallisto on raitojen juhlaa!

Leveää, kapeaa, pystyä ja vaakaa – Boråstapeterin Northern Stripes -tapettimallisto tarjoaa laajan valikoiman raitatapetteja viihtyisän ja persoonallisen kodin luomiseen.


Pohjoismainen luonto ja materiaalit ovat innoittaneet Northern Stripes – tapettien suunnittelijoita. Tapetteja on saatavana tummanpuhuvina kuin yötaivas ja muissa dramaattisissa sävyissä, mutta myös vaaleammissa ja pehmeämmissä väreissä, jotka tuovat mieleen puun, pellavan ja villan. Joissakin tapeteissa on hentoa hohdetta, mikä antaa niille lisävivahdetta ja tekee klassisten raitatapettien ilmeestä hieman modernimman. Katso koko mallisto verkkokaupasta ja tilaa raidat seinille!

Osta verkkokaupasta

Harvest Stripe on uusi kapearaitainen tapetti. Se on painettu Boråstapeterin erityiselle Linen-pohjalle, joka tuntuu ja näyttää kudotulta pellavakankaalta. Tapetista on saatavana kuusi värivaihtoehtoa, jotka ovat pohjoismaisen luonnon innoittamia.

Shirt Stripe -tapetissa on uusi keskikokoinen raitakuosi, joka on painettu Linen-pohjalle. Se antaa tapetille lisää luonnetta ja ihanan pellavaa muistuttavan pinnan. Tapettia on saatavana neljässä eri värissä, joista kaikki ovat pellavan luonnollisten sävyjen innoittamia.

Uuden harmaan Botanical Stripe -raitatapetin kuviointi tuo mieleen kukkien varret ja lehdet. Kuosi on painettu Shades of Chalk -pinnalle, joka muistuttaa kalkkimaalia ja antaa tapetille pehmeän, meleeratun ilmeen. Se luo huoneeseen kotoisan tunnelman. Botanical Stripe -tapetista on saatavana neljä värivaihtoehtoa.

Watercolour Stripe -tapetissa on pehmeitä raitoja ja vesivärimäinen ilme. Rauhallinen ja harmoninen kuosi on pohjoismaalainen tulkinta aasialaisista vaikutteista. Tapetti on syväpainettu hienolle paperille ja siitä on saatavana kaksi värivaihtoehtoa.

Stockholm Stripe -tapettia koristavat niin kutsutut salonkiraidat. Elegantista kuosista on saatavana seitsemän värivaihtoehtoa. Metalliset yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden. Uudistunut klassikkotapetti sopii upeasti moderniin kotiin!

Noble Stripe -tapetissa on klassinen raitakuvio, joka tuo mieleen entisajan liinavaatteet. Kuosissa on kaunis rytmi ja siitä on saatavana neljä värivaihtoehtoa, joista jokainen tuo kuvion omalla tavallaan esiin.

Näyttävä tehosteseinä digitaalipainetulla tapetilla

Northern Sky Stripe on kookas tehostetapetti, joka on pohjoisen yön mustien, vihreiden ja sinisten sävyjen innoittama. Kuosin häivytetyt raidat on maalattu käsin akvarelliväreillä. Tämä näyttävä tapetti sopii loistavasti esimerkiksi makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Kuvio on kokonaisuudessaan 360 cm leveä ja 265 cm korkea. Jos seinäala on suurempi, kuviointia voi jatkaa korkeus- ja leveyssuunnassa.

Habotai Stripe on näyttävä digitaalipainettu tapetti. Sen kuviointi on pohjoismaalainen tulkinta aasialaisesta käsityöperinteestä. Alkuperäinen kuosi maalattiin käsin sinisellä musteella valkoiselle silkkikankaalle. Kuosi on kokonaisuudessaan 270 cm leveä ja 265 cm korkea. Jos seinäala on suurempi, kuviointia voi jatkaa korkeus- ja leveyssuunnassa.


Mikä tapetti sopisi sinun kotiisi?

Kun sisustuksesi kaipaa uudistamista tai rakennat uutta kotia, ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa.

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun

 

Tilaa tapetteja verkkokaupasta