Ohutta yläpilveä

Ohutta yläpilveä

Tee mielestäsi poutapilvi, ajatusten hiljalleen lipuva haituva. Vaeltaja vailla huolen häivää. Rakenna kodistasi sen taivas.

Ohutta yläpilveä – kuin taivas yllämme

Suomalaisten rakastamat Ohutta yläpilveä -teeman vaaleat sävyt ovat äärimmäisen monikäyttöisiä. Ne ovat suorastaan kuin ilma tai vesi – niitä ilman on vaikea tulla toimeen. Sävy Valkoista valoa toimii esimerkiksi katossa elämälle vieraan puhtaanvalkoisen sijasta.

Teemasta löytyy valkoisia yhdisteltäväksi laajasti muihin väreihin. Taitava sisustaja osaa käyttää Ohutta yläpilveä -sävyjä jonkun tehostevärin seuraksi. Valkoinen, joka sisältää ripauksen tehostevärin vastaväriä, on sisustuksessa yllättävän hyvä tehokeino!

Tämän teeman sävyistä löytyy muiden teemojen sävyille hyviä pareja, joita käyttämällä saa kodin värimaailmaan tyylikkäästi yhtenäisen linjan. Esimerkiksi  Taivaanrannan maalari -teeman Hengähdys on sävyltään sama kuin Pilvilinna-sävy , mutta tummuusasteeltaan vaaleampi.

Ohutta yläpilveä -sävyt toimivat toki seinäpinnoilla myös sellaisenaan. Esimerkiksi pehmeä Ilmava on sävy, joka koostuu tasaisesti useista väreistä ja tämän ansiosta se ei muihin väreihin yhdisteltynä herkästi taitu muuksi. Vaikkapa makuuhuoneessa käytettynä Ilmava tekee tilasta suorastaan ylellisen.

Tutustu kaikkiin Unelmien Väreihin