Huikea Unelmien Värien vuosi 2019!

Huikea Unelmien Värien vuosi 2019!

Ihanat Unelmien Värit ovat inspiroineet meitä koko vuoden 2019 - katso tästä kooste tämän vuoden upeasta värikavalkadista!

Vuoden alussa julkaisimme upean, 147 sävyä kattavan värikokoelman Unelmien Värit. Unelmien Värit on otettu lämmöllä vastaan, kaunis kiitos teille asiakkaamme siitä!

Joka kuukaudelle oli nimetty oma Unelmien Väri, jonka ympärille Tunnetila-suunnittelijat ovat luoneet sydämellä erityylisiä sisustuskokonaisuuksia. Haluamme kiittää tässä myös kaikkia upeita suunnittelijoita, jotka jakoivat meille kaikille inspiraationsa Unelmien Väreistä!

Vuoden Unelmien Väri -myymälä löytyy Joensuusta

Unelmien Värit ovat innostaneet Värisilmä-myymälöitä kautta Suomen ja tämä innostus on siis välittynyt upeasti asiakkaille asti. Värisilmä valitsi Vuoden 2019 Unelmien Väri -myymäläksi Värisilmä Joensuun. He ovat ottaneet Unelmien Värit omakseen, tuoneet värejä inspiroivasti myymälässään esiin ja kauniiden esillepanojen ansiosta lähes kaikki heidän myymänsä sisämaalit sävytetään Unelmien väreissä. Onnittelut Joensuuhun vielä kerran!

10 kiehtovaa väriteemaa

Unelmien Värit on jaettu 10 väriteemaan, joista jokainen koostuu suomalaisten suosikkisävyistä. Unelmien Värien paletista löytyy niin ajattomia kestosuosikkeja kuin tämän päivän trendisävyjäkin. Mikä on sinun Unelmiesi Väri? Tunnetila-suunnittelijamme auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi sisustuksen sen ympärille.

Varaa aika Tunnetila-suunnittelijalle

Sävymallit näytepalvelusta

Tiesithän, että näytepalvelustamme voit tilata värimallit myös Unelmien Väreistä. Eri sävyjen hahmottaminen onnistuu helpoiten, jos sinulla on jotain mihin verrata: tilaa ainakin kaksi mieleistä sävyä, niin voit verrata niitä toisiinsa. Maalien sävymallit ovat maalattuja ja vastaavat siten todellista sävyä. Huomaa, että lopulliseen lopputulokseen kuitenkin vaikuttaa valittu maali, maalikerroksen paksuus sekä valitun maalin kiiltoaste.

Tutustu näytepalveluun

Pysy ajantasalla Unelmien Väreistä myös vuonna 2020! Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.