Onnea on sisustaa alehintaan!

Onnea on sisustaa alehintaan!

Helmikuun ajan etuhintaan vinyylikorkkilattia upealla kuosivalikoimalla sekä katseet keräävä Milestone-laatta ja Vintro Supreme -maalit puoleen hintaan. Katso kaikki tarjoukset ja tee löytöjä!

Alehintoja verkkokaupassa helmikuun ajan, kysy tarjouksia myös lähimmästä myymälästäsi. Helmikuussa saat ilmaisen toimituksen vähintään 100 € verkkokauppatilaukselle.

Vintro Supreme -seinämaalit -50 %

Vintro Supreme on erityisesti seinille ja katoille tarkoitettu mattapintainen sisustusmaali. Maali on todella riittoisaa, yksi 2,5 litran astia riittää lähes 40 neliömetrin maalaamiseen. Vintron maalit ovat lähes hajuttomia ja vesiohenteisia. Valittavissasi on kymmeniä valmissävyjä, joista voit myös sekoittaa uusia, omia värisävyjä. Nyt Vintro Supreme -seinämaalit 2,5 l puoleen hintaan. Etu koskee verkkokaupan varastovalikoimaa.

Osta Vintro Supreme

Vintro Supreme 2,5 l, nyt 24,75 €/astia.

Helppohoitoiset Decolife-vinyylikorkkilattiat 39,90 €/m2

Vinyylilattiat ovat saaneet nopeasti suuren suosion. Eikä syyttä. Ne ovat käytännöllisiä ja helppohoitoisia. Korkkikerrokset antavat joustavuutta ja eristävät ääntä. Taittopontti tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa. Helmikuussa kaikki Decolife-vinyylikorkkilattiat 39,90 €/m2 verkkokaupassa.
Osta verkkokaupasta

Hillityt ja rohkeat Swing-vinyylitapetit –30 %

Pyyhkimistä kestävä vinyylitapetti on helppo asentaa ja kestää hyvin puhdistusta. Löydä omaan tyyliisi sopiva! Kirkkaita värejä ja hillittyjä yksivärisiä kuoseja sisältävä Swing-vinyylitapettimallisto koko helmikuun ajan –30 % verkkokaupassa.

Eläväpintaiset Milestone-laatat –50 %

Milestone-mallisto tarjoaa rouheutta ja eläväistä pintaa. Laatta sopii sekä seinään että lattiaan. Muoto ja koko 15 × 90 cm muistuttaa puulautaa. Kivikuosisissa laatoissa on runsas värivaihtelu, jonka ansiosta kokonaisuudesta tulee mielenkiintoinen. Nyt nopeille Milestone-laatat puoleen hintaan verkkokaupan outletista niin kauan kuin tavaraa riittää.

Osta Milestone-laattoja

Kaipaatko sisustusapua?

Varaa maksuton aika Tunnetila-sisustuspalveluun!

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalveluun

Värisilmä-rahoitus – nyt 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Osuuspankin myöntämällä Värisilmä-rahoituksella nopeutat kaiken kokoisten sisustushaaveiden toteutumista. Osta nyt ja maksa ensimmäinen erä vasta 3 kuukauden kuluttua. Lasku on täysin koroton ja kuluton. Rahoituksen kevätkampanja voimassa 30.4.2020 asti.

Lue lisää Värisilmä-rahoituksesta

Tiesithän, että meiltä voit tilata myös mallipaloja, joilla voit kokeilla ja vertailla tuotteita kotona ennen ostamista.

Riemastuttavan kätevä näytepalvelu.