Ajanvaraus

Ajanvaraus

Varaa aika maaliasiantuntijalle tai tunnin mittainen tapaaminen Tunnetila-sisustuspalvelun suunnittelijan kanssa. Palvelut ovat maksuttomia. Kun tarvitset ajan pikaisesti (24 tunnin sisään), ota yhteyttä suoraan Värisilmä-myymälään.

Tunnin mittainen tapaaminen Tunnetila-sisustuspalvelun suunnittelijan kanssa

Tapaamisessa kartoitetaan mm. projektisi laajuutta, tyyliä, aikataulua ja budjettia. Parhaan hyödyn tapaamisesta saat, kun toimitat ajanvarauksesi yhteydessä valitsemallesi Tunnetila-suunnittelijalle ajatuksiasi tyylistä ja tuotteista (voit tehdä valintoja varisilma.fi/verkkokauppa). Tai toimita kuvia mielenkiintoisista sisustuksista. Jos sinulla on kohteesta pohjapiirros, lähetä myös se. Mikäli ajanvarauksesi on tehty riittävän ajoissa ennen tapaamista, suunnittelijasi ehtii tutustua lähettämiisi aineistoihin ja tarvittaessa hän voi olla sinuun yhteydessä jo ennen tapaamistanne.

  • Ajanvarauksen tiedot

  • Omat tietosi

  • Luovutamme lomakkeen tiedot valitsemallesi sisustussuunnittelijalle tai maaliasiantuntijalle. Kun tulet tapaamiseen, ota mukaan piirustukset tai mitat, niin saat tarjouksen suunnittelusta toteutukseen.