Color Cafe -inspiraatiotila kutsuu ideoimaan

Color Cafe -inspiraatiotila kutsuu ideoimaan

Värikkäitä ja inspiroivia pintoja, kosketusnäyttöjä, 3D-mallinnoksia, kokonaisvaltaista palvelua ja kupponen kuumaa.

_dsc4481

Värisilmä Color Cafe löytyy viidestä Värisilmä-liikkeestä eri puolilta maata. Color Cafe on inspiroiva kohtaamispaikka rakentamisen ja remontoinnin kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja sen toteuttamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme sekä sisustusalan ammattilaisille virikkeelliset puitteet kohtaamisiin ja luovaan suunnittelutyöhön. Ammattilaisten käytössä on myös laaja projektikirjasto, josta löytyy laadukkaat materiaalit jokaiseen projektiin.

Tervetuloa ideoimaan, keskustelemaan ja tekemään laadukkaita materiaalivalintoja!

Color Cafe -inspiraatiotilat

  • VANTAA. Uudet Värisilmä-yrittäjämme avasivat myymälän ja Color Cafen marraskuussa 2017 Vantaan Petikkoon. Sisustussuunnittelijat Aino Rajasuo ja Tiia Turkki tuovat raikasta näkökulmaa ja uutta inspiraatiota pääkaupunkiseudun asiakkaille. Myymälä sijaitsee kätevästi huonekaluliikkeiden läheisyydessä Kehä III:n kupeessa. Tervetuloa tutustumaan!
  • ROVANIEMI. Suomen pohjoisin Color Cafe sijaitsee Rovaniemellä napapiirin tuntumassa. Värisilmän Color Cafe toimii samassa tilassa ja yhteistyössä Keittiömaailman kanssa. Täältä saat kaikki kotiin saman katon alta.
  • OULU. Oulun Värisilmän Color Cafe sijaitsee täysin uudistetussa myymälässä, jossa on laaja tuotevalikoima palveluita unohtamatta. Myymälästä löytyy myös Domus-keittiöt, joten kokonaisuuden hahmottaminen ja hankkiminen on todella helppoa ja vaivatonta. Apunasi ovat suunnittelun ammattilaiset.
  • ESPOO. Värisilmä Espoo Suomenojan Color Cafe toimii Iskun tiloissa. Myymälän sisustussuunnittelija Krista tekee vastustamattomia suunnitelmia asiakkailleen. Suunnitelmasta toteutukseen, nauti valmiista lopputuloksesta ilman huolen häivää.
  • LOIMAA. Myös Loimaan Värisilmästä löytyy Color Cafe. Uudistetussa, avarassa myymälässä mukava henkilökunta auttaa sinua tekemään suunnitelmia ja materiaalivalintoja kaikkiin kodin tiloihin.

rovaniemi2

krista-ja-sami

 

 

projekti