Maaliasiantuntija

Värisilmä-myymälässä on aina paikalla maaliasiantuntija, joka auttaa sinua valitsemaan mieleisesi sävyt ja oikeat maalit sekä sisä- että ulkomaalaukseen.

Kermanvalkoista, hiilenmustaa vai auringonkeltaista? Kiiltävää, puolikiiltävää vai mattaa? Entä mikä on maalin menekki ja onko pohjamaalaus tarpeen? Maalin ja sävyn valinta on sisustajan ja remontoijan vaikeimpia tehtäviä. Värisilmän maaliasiantuntija tekee siitä helppoa ja mielenkiintoista värikarttojen, mallien ja muiden työkalujen avulla.

Näin löydät oikean maaliasiantuntijan!

Tule tapaamaan maaliasiantuntijaa lähimpään Värisilmä-myymälään. Varaa aika verkkopalvelumme kautta. Rastita, millaista apua haet, me ehdotamme sinulle sopivaa asiantuntijaa.

Varaa aika maaliasiantuntijalta

Sävylästä apua värien valintaan!

Millaista tunnelmaa tavoittelet? Värisilmän Sävylä-värisuunnittelupalvelun asiantuntija osaa kertoa, mitä värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Saat tietää, miten valaistus, erilaiset pinnat ja maalin kiiltoaste vaikuttavat kokemukseen. Lopputuloksen kannalta pienillä tekijöillä on iso merkitys. Hyvä suunnitelma ratkaisee monia ongelmia ja vie nopeasti kohti tavoitetta. Sävylä-värisuunnittelupalvelu on veloitukseton. Pieneen lisähintaan (30 €) saat mukaasi värisuunnitelman lisäksi koemaalipurkit (2 kpl) ja siveltimet (2 kpl).

Maalitohtorilta vinkit ulkomaalaukseen

Tee ulkomaalaus asiantuntijan opein! Värisilmän Maalitohtori on käynyt Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen ja antaa suosituksen, mikä maalityyppi sopii sinun taloosi. Maalitohtori osaa myös kertoa, millaisia pohjatöitä on syytä tehdä ennen kuin tartut pensseliin.
Halutessasi Maalitohtori voi tulla paikan päälle. Maalitohtorin kohdekäynti maksaa 50 € + matkakustannukset. Tarpeen mukaan saat myymälässä suosituksen sävyvalikoimasta, joka sopii talosi tyyliin ja ympäristöön. Maalitohtorin palvelua saat vain Värisilmästä – ilman ostovelvoitetta. Värisilmän maaliasiantuntija osaa myös kertoa mahdolliset referenssikohteet alueellasi.


Varaa aika maaliasiantuntijalta


Ota yhteyttä Värisilmään kaikissa sisustusasioissa

Sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisiltamme saat tietoa tuotteistamme, neuvoja ja suunnitteluapua.