Maaliasiantuntija palveluksessasi

Toteuta unelmasi! Värisilmä-myymälässä on aina paikalla maaliasiantuntija, joka auttaa sinua löytämään unelmiesi sävyt ja valitsemaan juuri oikeantyyppiset maalit sekä sisä- että ulkomaalaukseen.

Maaliasiantuntija palveluksessasi

Toteuta unelmasi! Värisilmä-myymälässä on aina paikalla maaliasiantuntija, joka auttaa sinua löytämään unelmiesi sävyt ja valitsemaan juuri oikeantyyppiset maalit sekä sisä- että ulkomaalaukseen.

Kermanvalkoista, hiilenmustaa vai auringonkeltaista? Kiiltävää, puolikiiltävää vai mattaa? Entä mikä on maalin menekki ja onko pohjamaalaus tarpeen? Maalin ja sävyn valinta on sisustajan ja remontoijan vaikeimpia tehtäviä. Värisilmän maaliasiantuntija tekee siitä helppoa ja innostavaa Unelmien Värien sekä muiden värikarttojen, mallien ja työkalujen avulla.

Unelmien Värit sisustajan apuna

Unelmien Värit on Värisilmän oma, 10 inspiroivan teeman ympärille luotu 147 kauniin sävyn kokoelma. Teemat ja sävyjen nimet ovat mielikuvituksen polttoainetta ja auttavat sinua valitsemaan kohteeseen halutun värin ja sävymaailman. Tule toteamaan Värisilmä-liikkeeseen, miten löydät Unelmien Värien avulla juuri oikean sävyn halumaasi kohteeseen.

Tutustu Unelmien Väreihin

Maaliasiantuntija apunasi

Värisilmä-liikkeessä on aina paikalla maaliasiantuntija. Voit varata maaliasiantuntijalle myös henkilökohtaisen tapaamisajan verkkopalvelumme kautta.

Varaa aika maaliasiantuntijalta

Miten valitsen oikean sävyn?

Millaista tunnelmaa tavoittelet? Värisilmän Sävylä-värisuunnittelupalvelun asiantuntija osaa kertoa, mitä värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Saat tietää, miten valaistus, erilaiset pinnat ja maalin kiiltoaste vaikuttavat kokemukseen. Pienillä tekijöillä on iso merkitys. Hyvä suunnitelma ratkaisee monta ongelmaa ja vie nopeasti kohti tavoitetta. Värisilmän Sävylä-värisuunnittelupalvelu on veloitukseton. Pieneen lisähintaan (30 €) saat mukaasi värisuunnitelman, koemaalipurkit (2 kpl) ja siveltimet (2 kpl).

Maalitohtorilta neuvot ulkomaalaukseen

Harvoin tehtävä ulkomaalaus kannattaa tehdä asiantuntijan opein! Värisilmän Maalitohtori on käynyt Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen ja antaa suosituksen, mikä maalityyppi sopii sinun taloosi. Maalitohtori osaa myös kertoa, millaisia pohjatöitä on syytä tehdä ennen pensseliin tarttumista.
Halutessasi Maalitohtori voi tulla paikan päälle. Maalitohtorin kohdekäynti maksaa 50 € + matkakustannukset. Tarpeen mukaan saat myymälässä suosituksen sävyvalikoimasta, joka sopii talosi tyyliin ja ympäristöön. Maalitohtorin palvelua saat vain Värisilmästä – ilman ostovelvoitetta. Värisilmän maaliasiantuntija osaa myös kertoa mahdolliset referenssikohteet alueellasi.


Varaa aika maaliasiantuntijalta


Ota yhteyttä Värisilmään kaikissa sisustusasioissa

Sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisiltamme saat tietoa tuotteistamme, neuvoja ja suunnitteluapua.