Maaliasiantuntija neuvoo maksutta – myös etänä

Suosittelemme käyttämään palvelussamme nyt etäsuunnittelua. Maaliasiantuntijamme auttaa niin maalityypin kuin sävynkin valinnassa niin sähköisten kanavien kautta kuin puhelimessa.

Tutustu alta Värisilmän maksuttomiin Maalitohtori- ja Sävylä-palveluihin.

Hae vinkit ulkomaalaukseen

Värisilmän Maalitohtori on käynyt Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen ja neuvoo sinua kaikissa maalaukseen liittyvissä kysymyksissä. Maalitohtorilta saat neuvot ulkomaalaukseen esitöistä alkaen. Oikein tehty ulkomaalaus suojaa talosi rakenteita säältä ja pidentää niiden käyttöikää. Ulkomaalin valinta lähtee oikeasta maalityypistä. Jos kyseessä on huoltomaalaus, on tärkeää tietää, millä maalilla talosi on aikaisemmin maalattu. Halutessasi Maalitohtori tulee paikan päälle ja selvittää maalityypin, antaa suosituksen esitöistä ja sopivista maaleista. Maalitohtori antaa apua myös sävyvalintoihin.

Tule tapaamaan Maalitohtoria Värisilmään tai varaa tapaamisaika etukäteen. Kysy myös kohdekäyntiä.

Varaa aika Katso lähin myymälä

Katso, miten Maalitohtori auttoi 1920 rakennetun talon maalausprojektissa

Värisilmän maaliasiantuntija Eini Riski auttaa kauniin, vuonna 1920 rakennetun talon maalausprojektissa.
Lue maalausprojektista

 

Sävylästä apua värien valintaan

Sävylä varmistaa onnistumisesi sekä tyylillisesti että teknisesti. Sävylä on Värisilmän maksuton värisuunnittelupalvelu, joka auttaa sinua löytämään oikeat sävyt ja laadukkaat tuotteet sekä ulko- että sisämaalaukseen. Saat näkemystä värin ja kiiltoasteen valintaan, värien yhdistelyyn sekä teknisiä neuvoja.

Sävylän väriasiantuntija tekee sävyn valinnasta helppoa ja innostavaa asiantuntemuksensa, Unelmien Värit -värikokoelman sekä muiden värikarttojen ja työkalujen avulla. Asiantuntijan opastuksella saat varmistuksen tyylivalinnoillesi tai löydät kenties ihan uuden mieleisesi sävymaailman.

Kun haluat varmistua sävynvalinnasta, tule tapaamaan Sävylä-asiantuntijaa myymälään. Värisilmästä saat edullisesti myös näytepurkit ja työvälineet. Sävylä-asiantuntijalle voit varata ajan etukäteen myös netissä.

Varaa aika Katso lähin myymälä

Ihastu Unelmien Väreihin

Tee sisustuksesta inspiroivaa Unelmien Värien avulla. Unelmien Värit on Värisilmän oma, 147 kauniin sävyn kokoelma. Unelmien Värien avulla löydät myös maalien kanssa yhteen sopivat pintamateriaalit – laatat, lattiat, tapetit – ja luot niistä toimivan sisustuskokonaisuuden. Ota avuksi maksuton Tunnetila-sisustuspalvelumme ja tee unelmistasi totta yhdessä ammattitaitoisen sisustusneuvojamme kanssa.

Tutustu Unelmien Väreihin


Ota yhteyttä Värisilmään kaikissa remontointiin ja sisustamiseen liittyvissä asioissa

Saat ammattilaisiltamme tietoa tuotteistamme sekä neuvoja ja suunnitteluapua projektiisi.