Tilaa mallipalat kätevästä näytepalvelusta!

Tilaa mallipalat kätevästä näytepalvelusta!

Mietitkö, miltä uusi tapetti, laatta, maalisävy tai lattia näyttää kotona? Näytepalvelu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla eri tuotevaihtoehtoja aidoissa kotioloissa. Tiesithän, että näytepalojen hinnasta saa täyden hyvityksen varsinaisen tuotetilauksen yhteydessä?

Tästä pääset tilaamaan mallipaloja, myymälään maksuton toimitus!


Lähes jokainen sisustaja tunnistaa saman haasteen: Kuvista on hankala hahmottaa, miltä jokin kuosi tai materiaali näyttäisi oman kodin seinässä tai lattiassa. Entä miten ne sopivat keskenään yhteen?

Saat näytepalat kokonaan maksutta, jos noudat ne myymälästä ja teet varsinaisen tuotetilauksen Värisilmästä.

Malleista konkreettista apua

Värisilmän näytepalvelu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla eri tuotevaihtoehtoja aidoissa kotioloissa. Ensimmäisenä Suomessa on kuluttajien mahdollista tilata kotiin netin kautta mallipaloja tapeteista, laatoista ja lattioista sekä värimalleja maaleista.

”Tietoa ja eri vaihtoehtoja haetaan joka tapauksessa verkosta. Halusimme tarjota niin kuluttaja- kuin ammattilaisasiakkaillekin helpon tavan viedä suunnitteluprosessia vielä pidemmälle kotioloista käsin”, sanoo markkinointikoordinaattori Liisa Nurro Värisilmästä. ”Nyt ei tarvitse mennä erikseen kivijalkamyymälään paikan päälle kysymään malleja, vaan ne voi tilata kotiin vaikka kotisohvalla maaten.”

Sisustuksen ilmeeseen vaikuttavat monet seikat, kuten luonnon valo tai sen puute, valaistus ja muut tilassa käytetyt värit sekä materiaalit.

”Mallipalat helpottavat lopullisten valintojen tekoa, kun ajan kanssa voi hahmottaa malleja siinä ympäristössä, mihin ne valitaan”, Nurro toteaa.

Mallipalat jopa maksutta

Mallipaloja voi tilata kerralla jopa 25 kappaletta edulliseen 0,50-1,90 €/kpl hintaan. Edullisimmillaan mallipalat saa tilaamalla ne täyden palvelun Värisilmä-myymälään ja noutamalla ne itse myymälästä. Tuotenäytteet voi tilata myös postitse, jolloin toimituskulut ovat 13,90 €/tilaus.

”Suosittelemme lämpimästi asiointia myymälässä. Asiantuntevat myyjämme voivat antaa lisätietoja eri vaihtoehdoista ja samalla saa apua määrälaskentaan, vinkit oikeanlaisista työvälineistä, kiinnitysaineista ja muista oheistuotteista ja tietysti autamme myös asennusasioissa”, Nurro vinkkaa. Jos mallipaloja ei halua säästää, ne voi palauttaa myymälään tilauksen yhteydessä ja saada kuittia vastaan hyvityksen niiden hinnasta.

”Asiakkaille, jotka tilaavat mallit myymälään ja palauttavat ne sinne, näytepalvelu on käytännössä ilmainen, jos he tilaavat sisustusmateriaalit meiltä. Uskon, että näytepalvelustamme tulee äärettömän suosittu”, Nurro toteaa.

Maksuton toimitus täyden palvelun Värisilmä-myymälään.

Nappaa tästä vinkkejä mallipalojen käyttöön

Testaa tapetteja eri seinillä

Toimitamme valituista tapeteista A4-kokoisen mallipalan. Testaa miltä tapetin väri näyttää eri seinillä ja eri valaistuksissa! Mallin avulla on helppo hahmottaa myös, miten suurelta tai pieneltä tapetin kuvio lopulta näyttääkään seinällä.

Vertaa maalin sävyjä aidoissa oloissa

Tietokoneen näytöltä on vaikea arvioida värisävyjä ja niiden eroja. Erityisesti maalien vertailussa tuotenäytteet ovat ehdottoman tärkeitä. Eri sävyjen hahmottaminen onnistuu helpoiten, jos sinulla on jotain mihin verrata: tilaa ainakin kaksi mieluisimmalta tuntuvaa sävyä, niin voit verrata niitä toisiinsa. Maalien sävymallit ovat maalattuja ja vastaavat siten todellista sävyä. Huomaa, että lopulliseen lopputulokseen kuitenkin vaikuttaa valittu maali, maalikerroksen paksuus sekä valitun maalin kiiltoaste.

Kokeile lattiapontin toimivuutta

Mallipaloja on saatavissa kaikista lattianpäällysteistä. Parilla mallipalalla voit jo testata käytännössä, miten ne ovat asennettavissa ja miten esimerkiksi parketeissa pontti toimii. Mallipalasta saat myös käsityksen siitä, miltä materiaali tuntuu. Vaha ja lakka antavat esimerkiksi puulle erilaisen pinnan. Parkettia valitessasi muista myös, että puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on aina luonnollisia vaihteluita.

Leikittele ladontavaihtoehdoilla

Keraamisille laatoille on ominaista värivaihtelu eri valmistuserien välillä. Joillekin laatoille on ominaista värivaihtelu ja pinnan kuvion vaihtelu jopa samassa valmistuserässä. Kotisivuillamme on ilmaistu tuotteiden ominaisuuksissa värivaihtelu V-arvolla. Mitä suurempi V-arvo, sitä suurempi värivaihtelu yksittäisillä laatoilla on. Toimitamme kaikki alle 30x30cm kokoiset mallilaatat kokonaisina, suuremmat laatat ovat leikattu.

Kun tilaat laatoista useamman mallipalan, voit kokeilla eri ladontamalleja: Toimisiko pysty, vaaka tai vaikka ihana kalanruotoladonta?

Mallipaloista shoppailuapua

Mallipalat voi myös laittaa talteen! Niille on käyttöä, kun ostaa vaikka huonekaluja tai kodintekstiilejä. Niiden avulla voit kaupassa katsoa, miten esimerkiksi verhokangas sopii tapettiin tai sointuuko sohvan väri seinän sävyyn.

Miltäköhän tämä tapetti tai laatta näyttää kotona…? Nyt loppui arvuuttelu! Tilaa mallipalat Värisilmän näytepalvelusta ja kokeile.