Tunnetila-sisustuspalvelu

Koti kertoo aina jotakin asukkaistaan. Värisilmän Tunnetila-palvelun avulla teemme sisustushaaveistasi totta.

Varaa suunnittelija

Näytä lisää

KODIN TUNTUINEN KOKONAISUUS

Kodin tuntu ei synny pelkistä pohjapiirroksista ja parkettineliöistä, tapettirullista tai maalitelan vedoista. Viihtyisä koti syntyy, kun näistä kaikista saadaan yhdistettyä asukkaan näköinen kokonaisuus.

Tunnetila on sisustuspalvelu, jonka avulla luot omia toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin. Asiakkaanamme saat palvelukseesi koko projektin ajaksi henkilökohtaisen sisustusneuvojan, joka auttaa sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Joustavan Värisilmä-rahoituksen avulla voit nopeuttaa kaikenkokoisten sisustushaaveidesi toteutumista. Valitsemme budjettisi huomioon ottaen tarpeisiisi sopivat, toimivat sisustusmateriaalit. Ammattilaisen laatiman määrä- ja kustannuslaskelman avulla vältät ylimääräiset kustannukset.

Laadi yhdessä suunnittelijan kanssa aikataulu sisustusprojektisi eri vaiheisiin. Saat Tunnetila-asiakkaana käyttöösi huonekortin, jossa säilytät kaikki tärkeät mitat, tuote- ja värisävytiedot. Tunnetila sisustuspalvelun hinta on 200 €, joka hyvitetään takaisin, kun valittuja tuotteita tilataan Värisilmästä 2000 euron edestä.

Tunnetila sisustuspalvelun saat vain Värisilmästä, luonnollisesti ilman ostovelvoitetta.

Tehdään sisustushaaveistasi totta!

Varaa aika