Tunnetila-suunnittelijat

Ammattilaisia, jotka auttavat tekemään sisustushaaveistasi totta.

Tunnetila-suunnittelijat

Ammattilaisia, jotka auttavat tekemään sisustushaaveistasi totta.

 

Oma suunnittelija palveluksessasi

Värisilmän Tunnetila-suunnittelija on tukenasi koko sisustusprojektisi ajan. Hän auttaa sinua luomaan toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin aikataulussa ja budjetissa. Tutustu suunnittelijoihin ja valitse alta sinulle sopiva suunnittelija tai myymälä ja varaa aika!

KODIN TUNTUINEN KOKONAISUUS

Kodin tuntu ei synny pelkistä pohjapiirroksista ja parkettineliöistä, tapettirullista tai maalitelan vedoista. Viihtyisä koti syntyy, kun näistä kaikista saadaan yhdistettyä asukkaan näköinen kokonaisuus.

Tunnetila on sisustuspalvelu, jonka avulla luot omia toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin. Asiakkaanamme saat palvelukseesi koko projektin ajaksi henkilökohtaisen sisustusneuvojan, joka auttaa sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi. Valitsemme budjettisi huomioon ottaen tarpeisiisi sopivat, toimivat sisustusmateriaalit.

Ammattilaisen laatiman määrä- ja kustannuslaskelman avulla vältät ylimääräiset kustannukset. Laadi yhdessä suunnittelijan kanssa aikataulu sisustusprojektisi eri vaiheisiin.

Saat Tunnetila-asiakkaana käyttöösi huonekortin, jossa säilytät kaikki tärkeät mitat, tuote- ja värisävytiedot. Osana Tunnetila-sisustuspalvelua saat suunnitelman, jonka hinta on 200 €. Tämä hyvitetään sinulle, jos tilaat valittuja tuotteita Värisilmästä 2000 euron edestä.

Tunnetila-sisustuspalvelun saat vain Värisilmästä, luonnollisesti ilman ostovelvoitetta.

Tehdään sisustusunelmistasi totta!

Varaa aika