Tunnetila-suunnittelijat

Ammattilaisia, jotka auttavat tekemään sisustushaaveistasi totta.

Tunnetila-suunnittelijat

Ammattilaisia, jotka auttavat tekemään sisustushaaveistasi totta.

Oma suunnittelija palveluksessasi

Värisilmän Tunnetila-suunnittelija on tukenasi koko sisustusprojektisi ajan. Hän auttaa sinua luomaan toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin aikataulussa ja budjetissa. Tutustu suunnittelijoihin klikkaamalla kuvaa ja valitse sinulle mieleinen suunnittelija tai myymälä. Varaa oma tunnin mittainen tapaaminen Tunnetila-suunnittelijan kanssa. Palvelu on maksuton.

KODIN TUNTUINEN KOKONAISUUS

Kodin tuntu ei synny pelkistä pohjapiirroksista ja parkettineliöistä, tapettirullista tai maalitelan vedoista. Viihtyisä koti syntyy, kun näistä kaikista saadaan yhdistettyä asukkaan näköinen kokonaisuus.

Tunnetila on sisustuspalvelu, jonka avulla luot omia toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin. Asiakkaanamme saat palvelukseesi koko projektin ajaksi henkilökohtaisen sisustusneuvojan, joka auttaa sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi. Valitsemme budjettisi huomioon ottaen tarpeisiisi sopivat, toimivat sisustusmateriaalit.

Ammattilaisen laatiman määrä- ja kustannuslaskelman avulla vältät ylimääräiset kustannukset. Laadi yhdessä suunnittelijan kanssa aikataulu sisustusprojektisi eri vaiheisiin.

Tunnetila-sisustuspalvelun saat vain Värisilmästä.

Tehdään sisustusunelmistasi totta!

Tunnetila-sisustuspalvelu