Värisilmä PRO -ammattilaispalvelut

Värisilmä PRO -ammattilaispalvelut

Rakennusalan ammattilainen, säästä aikaa, vaivaa ja rahaa.

Värisilmä PRO -ammattilaispalvelut on ammattilaisrakentajalle suunniteltu kokonaispalvelu. PRO-asiakkaana sinulla on käytössäsi oma PRO-myyjä sekä Tunnetila-sisustusneuvoja. Tunnetila-sisustuspalvelumme on myös asiakkaasi käytettävissä. Toimitamme asiakkaasi pintamateriaalivalinnat työmaalle keskitetysti samasta paikasta, sovitussa aikataulussa. Hoidamme yhteyksiä tarvittaessa niin tavarantoimittajiin, työmaalle kuin loppuasiakkaaseen päin.

Henkilökohtaisuuteen perustuva palveluotteemme mahdollistaa nopeat liikkeet, joita väistämättä tarvitaan projektien sujuvassa toteuttamisessa. Ollessasi kumppanimme pyrimme ennakoimaan tarpeesi: kun tunnemme liiketoimintasi ja asiakkaasi, huomioimme asioita puolestasi. Säästät myös rahaa, sillä avattuasi yritysasiakkaan tilin, saat tuotteet nettohintaan.

PRO-asiakkaana saat kutsun säännöllisin väliajoin järjestettäviin ammattilaistapahtumiimme. Tilaisuuksissa PRO-myyjämme ja vierailevat yhteistyökumppanimme tuovat sinut ajan tasalle uusista tuotesarjoista sekä menetelmistä. Tuemme asiakkuuksiesi jatkuvuutta dokumentoimalla ja arkistoimalla projektikohtaiset valinnat.

Meillä on tarjolla paljon sinun liiketoimintaasi hyödyttäviä yhteistyömuotoja suosittelusta aina markkinointiyhteistyöhön ja suunnitteluvalmiiden projektien sopimustoteutukseen. Sovitaan yhdessä malli, joka palvelee parhaiten Sinua.

Värisilmä PRO -ammattilaispalvelut saat vain Värisilmästä, luonnollisesti ilman ostovelvoitetta.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisiltamme saat tietoa tuotteistamme, neuvoja ja suunnitteluapua.