Yksi kestää isältä pojalle!
Voita Panu+ -maalia 500 €:lla

Yksi kestää isältä pojalle!
Voita Panu+ -maalia 500 €:lla

Helppo käyttää, erinomainen peittokyky ja säänkestävyys sekä näyttävä kiilto. Siinä syitä, miksi Panu+ kestää isältä pojalle!
Panun saat nyt uudessa pakkauksessa.

Panu+ kestää isältä pojalle

Panu+-maalia myyvät yksinoikeudella Värisilmä-liikkeet kautta maan. Meiltä saat aina avuksesi maaliasiantuntijoiden kullanarvoiset neuvot. Ota yhteyttä lähimpään Värisilmä-liikkeeseen tai tule käymään!

Panu+ on Suomen tunnetuin talomaali. Sen erinomainen peittokyky, säänkestävyys ja helppokäyttöisyys on tehnyt siitä legendaarisen maalin, jota ilman kesä ei ole oikea kesä. Panu+ käy niin uusille kuin aikaisemmin maalatuille puupinoille. Maalaa Panulla ulkoseinien lisäksi räystäsaluset, vuorilaudat ja ikkunanpuitteiden ulkolaudat.

  • Luota Suomen tunnetuimpaan talomaaliin!
  • Helppo käyttää ja pitää puhtaana
  • Erinomainen peittokyky, näyttävä kiiltoaste
  • Erittäin hyvä säänkesto – pitkä huoltomaalausväli

Panu+ Talomaali on nyt uudessa astiassa.

Kerro oma sukuperinne – ja voita!

Panun hengessä kysymme nyt sinulta, mikä suvussasi on kestänyt sukupolvelta toiselle? Onko se lapsuuden kesämökki projekteineen? Parhaat ruokareseptit? Jokin tapa tehdä tiettyjä asioita? Jokin piirre ulkonäössä? Kerro meille, niin olet mukana arvonnassa. Palkintona on 500 euron arvosta Panu+ -maaleja. Palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 10.6.2018.

Täytä lomake ja osallistu kilpailuun