Sama julkisivupinnoite Mikkelin asuntomessujen Casa WelliKulhossa ja Shanghain Four Seasonsissa

Sama julkisivupinnoite Mikkelin asuntomessujen Casa WelliKulhossa ja Shanghain Four Seasonsissa

Ceresit Ceretherm ETICS on valittu maailman huippukohteiden julkisivupinnoitteeksi. Pinnoitejärjestelmä tarjoaa paitsi optimaalisen eristyksen ja kestävyyden, myös erittäin laajan väri- ja kuviovalikoiman. Näistä syistä Mikkelin asuntomessujen Casa WelliKulhokin sai Ceresit ETICS -ulkopinnoitteen.

Katso tästä Ceresit ETICS –esite

Ceresit ETICS on kestävä ulkoseinien lämpöeristyksen ratkaisu. Tuotteet soveltuvat muun muassa erittäin suuren iskunkestävyyden tai nopean asennuksen ansiosta vaativiin kohteisiin. Mikkelin asuntomessujen Casa WelliKulho -talon julkisivu on päällystetty Ceresit Ceretherm CLASSIC -ratkaisulla.

511 eri värisävyä

Luonnosta peräisin oleva Ceresit ETICSin värivalikoima on jaettu neljään teemaan: vesi, hiekka, maa ja metsä. Ceresit ETICS –sarjassa on alan laajin valikoima värejä, saatavana peräti 511 eri värisävyä. Sarjan Visage-laasteilla ja -maaleilla rappauspintaan voi luoda kivi-, metalli- ja puuefektejä.

Värit säilyvät muuttumattomina vuosia. Värien sävypitävyys on huippuluokkaa, sillä Ceresit ETICS -julkisivuratkaisuissa käytetään erityisen korkealuokkaisia väripigmenttejä.

Pitkäkestoinen suoja. Suurin osa tuotesarjan laasteista ja -maaleista on varustettu ympäristölle turvallisella Bioprotect-järjestelmällä. Tämä on kehitetty suojaamaan pitkäaikaisesti julkisivuja saastumista sekä sienten ja levien kasvua vastaan.

Erikoistuotteet erityistarpeisiin. Sarjasta löytyy tuotteita, jotka ratkaisevat erityisomaisuuksillaan ääriolosuhteiden haasteet.

Esimerkiksi:

  • IMPACTUM on poikkeuksellisen joustava ja kestävä. Se kestää yli 100 joulen iskuja.
  • EXPRESS sopii nimensä mukaisesti silloin kun kohteen valmistusajalla on suuri merkitys.
  • PREMIUM WOOLISSA taas yhdistyy hengittävyys, äänieristys, lujuus ja iskunkestävyys.

Huippureferenssit. Ceresit ETICS -ratkaisuilla on eristetty monia vaativia kohteita ympäri maailmaa, esimerkiksi Shanghain Four Seasons Hotel ja erityisen vaativan Hatshepsutin temppelin restaurointiin Egyptissä.

Mikkelin asuntomessutalon sokkeli on Ceresit ETICS Visagella pinnoitettu.

Saatavuus. Ceresit ETICS -julkisivupinnoitteet on saatavana Värisilmä-myymälöissämme kautta maan.

Lataa alan laajin värikartta tästä!

Casa WelliKulhon kuvat: Studio Hans Koistinen