Uusi ilme seinä- ja lattiapinnoille mikrosementillä

Uusi ilme seinä- ja lattiapinnoille mikrosementillä

Dekofloor on värillinen sisustuslaasti, joka on kehitetty lattia-, katto- ja seinäpintojen pintamateriaaliksi sekä märkätiloihin että kuiviin tiloihin. Dekofloor on perinteistä mikrosementtiä kestävämpi, näyttävämpi ja huolettomampi pintamateriaali. Lopputuloksena syntyy luonnollisen kaunista, tasaista ja täysin saumatonta pintaa.

Luonnollisen näköistä pintaa

Dekofloor soveltuu käytettäväksi asuinhuoneistoissa ja julkisissa tiloissa. Dekofloorin järjestelmään kuuluva lakka on matta ja lakkakerrokset ovat ohuita, joten laastipinnan luonnollinen elävyys säilyy lakkakerroksesta huolimatta. Kysy Dekoflooria Värisilmä-myymälästä.

Katso lähin myymälä

Dekofloor voidaan asentaa olemassa olevien pintamateriaalien päälle: esimerkiksi laatta, lasi, mdf- ja liimapuulevy. Selvitä ensin huolellisesti pinnoitettavan rakenteen kunto, kun asennat tuotetta vanhan pinnoitteen päälle.

Dekofloorilla tehty kylpyhuoneremontti viikossa

Dekofloorilla toteutettu remontti tulee varsin edulliseksi. Verrattuna perinteiseen kylpyhuoneremonttiin, kustannus on vain murto-osa. Lopputulos on täysin saumaton, tasainen sekä vettä ja likaa imemätön.

Dekofloorin voi asentaa vanhan tai uuden laatoituksen päälle, kun se on kuiva, hyvin puhdistettu ja kauttaaltaan kiinni alustassaan. Ympäröivissä rakenteissa ei saa olla merkkejä kosteusvaurioista.

Asennus on käsityötä ja suhteellisen helppoa, joten se onnistuu myös huolelliselta tee-se-itse -tekijältä, joka on tottunut seuraamaan asennusohjeita. Valmis Dekofloor-pinta on kokonaisuudessaan noin kolme millimetriä paksu riippumatta käytetystä viimeistelystä.

Dekofloorin edut lyhyesti

Koostumuksensa ansiosta Dekofloor ei ole huokoinen, vaan kova. Pinnan kulutuksen-, veden-, ja iskunkesto on kovaa luokkaa. Esimerkiksi iskunkesto on jopa 4x parempi kuin muilla markkinoilla olevilla mikrosementtituotteilla. Dekofloor tarjoaakin valtuutetun asennusliikkeen asentamalle työlle ainoana mikrosementtilaastina 10 vuoden tehdastakuun.

Tutustu sävyvalikoimaan ja tule kaupoille

Dekofloorin sävyjen valikoima on laaja. Poikkea Värisilmä-myymälään, niin kerromme lisää Dekofloorista ja etsimme halutessasi tekijät remontillesi.

Katso lähin myymälä

Värisilmä-rahoituksella kohti sisustusunelmia

Voit hakea Värisilmästä-rahoitusta remontillesi! Laske sopiva kuukausierä nettilaskurilla. Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

Lue lisää Värisilmä-rahoituksesta

Tiesitkö tämän kotitalousvähennyksestä?

Kotitalousvähennys on henkeä kohti jopa 2400 euroa. Jos teitä on kaksi, puolison kanssa voit saada yhteensä 4800 euron vähennykset (vähennyksen omavastuu on 100 euroa). Kotitalousvähennystä voi saada vain työstä, ei esim. materiaaleista.