Tapettimallisto Sense of Silence on ylistys eleettömälle kauneudelle

Tapettimallisto Sense of Silence on ylistys eleettömälle kauneudelle

Tunnetun ruotsalaisen tapettitalon uusin kokoelma Sense of Silence on kuin paluu perusasioiden äärelle. Yhtenäisenä linjana mallistossa on pehmeä unenomaisuus sekä rento, käsinpiirretty ilme.

Osta verkkokaupasta

Boråstapeterin Sense of Silence -malliston yhdeksän kuosia vaihtelevat kirjavista kivipinnoista himmeänä hohtavaan pellavaan, runsaista lehvästöistä vesiväritettyihin kukka-aiheisiin sekä pehmeisiin geometrisiin kuvioihin.

Jokaisesta tapetista välittyy lämmin ja rauhallinen tunnelma. Mallisto on täydellinen tausta sisustustyylille, jossa korostuvat huolella valikoidut, koskettelemaan houkuttelevat materiaalit.

”Sense of Silence on suunniteltu ihmisille, jotka etsivät autenttisempaa elämäntapaa. Ihmisille, jotka elävät tässä päivässä ja arvostavat sitä, mitä heillä on. Meitä inspiroi halu tehdä ajanmukainen mallisto, jossa on pieni ripaus taianomaisuutta”, malliston suunnittelija Ulrika Hurtig sanoo.

Kun Hurtig työskenteli malliston parissa, hän törmäsi sattumalta ruotsalaiseen The Sound of Arrowsin lauluun Beautiful Life. Musiikkivideo on kuin luotu tätä mallistoa varten – katso tästä!