Soft Feelings -tapetit tuovat pehmeyttä sisustukseen

Soft Feelings -tapetit tuovat pehmeyttä sisustukseen

Sisustuksessa on vallalla trendi, joka korostaa luonnollisuutta ja vieroksuu keinotekoisuutta, kerskakulutusta ja kertakäyttöisyyttä. Moni kaipaa nyt kotiinsa aitoja luonnonmateriaaleja, lämpimiä sävyjä ja pehmeitä materiaaleja. Tästä tarpeesta syntyi Boråstapeterin Soft Feelings -tapettimallisto.

Soft Feelings -malliston herkät kuosit ovat kaikki käsin maalattuja tai piirrettyjä. Suurin osa niistä on arvostetun ruotsalaisen muotoilijan Emma von Brömssenin käsialaa. Väripaletissa korostuvat luonnosta nousevat sävyt ja hillityt pastellivärit. Tender-tapetti perustuu todelliseen kuvioklassikkoon: hanhensilmään. Välittääkseen graafisen aiheen hienon, käsinpiirretyn tunnun Emma von Brömssen piirsi sen liidulla. Upea tapetti tuo seinille käsityötaidon henkeä.

tender

Romanttinen Fragrance-kuosi on pienine kukkasineen suloinen kuin päiväuni. Lempeiden ja miellyttävien sävyjen ja elävän pinnan ansiosta tapetti sopii erinomaisesti sekä suuriin että pieniin tiloihin.

Raidat eivät koskaan mene muodista – Quiet on raidallinen, käsin maalatulta näyttävä tapetti. Raidat on maalattu leveällä siveltimellä, jolloin jokainen siveltimenveto on ainutlaatuinen.

Emma von Brömssen maalasi Humble-kuosin akvarelleilla silkkipohjalle. Kankaan ja maalin hieno yhteispeli tekee käsinkosketeltavan vaikutelman. Pehmeät ja kauniit ruudut koristavat huonetta ja tekevät siitä viihtyisän.

humble

Pellavapinnalle painettu kuvio saa Sense-kuosin muistuttamaan enemmän taideteosta kuin tapettia. Emma von Brömssenin kynä ja akvarellit saavat kasvillisuuden heräämään henkiin.

Gentle on peräisin Boråstapeterin arkistojen kätköistä. Upea 1950-luvun kuosi hurmaa välittömästi! Pihlajan aidon olemuksen välittämiseksi olemme säilyttäneet alkuperäisen patinan. Myös alkuperäisen tapetin vaaleat, vihreät sävyt ovat tallella. Pohjaan on päivitetty Shades-kuosi, mikä tekee näiden tapettien yhdistämisestä helppoa.

gentle_2_004

Shades-kuosi on samaan aikaan uudenaikainen ja patinoitunut. Tapetti muistuttaa kalkkimaalattua seinää, jossa lempeät siveltimenvedot erottuvat kauniisti ja kerrokset luovat syvyyttä ja tunnetta.

Subtle-tapetin pinta houkuttelee koskettamaan. Vaikka kuvio on tasainen, kuosi on kuitenkin elävä ja helppokäyttöinen kaikissa tiloissa. Emma von Brömssen on luonnostellut alkuperäisen mallin paperille, jossa on tekstiilimäinen pinta. Kuosi perustuu kaareviin, aaltomaisiin muotoihin, jotka ovat tällä hetkellä suositumpia kuin koskaan.

subtle_3_008

Katso valmistajan video