Boråstapeterin viehättävä pienoismallisto Special Edition Flowery on ihana kuin kukkakimppu

Boråstapeterin viehättävä pienoismallisto Special Edition Flowery on ihana kuin kukkakimppu

Tuoksuvia jasmikkeita, herkkiä niittykukkia ja upeita auringonkukkia – täältä löydät 6 uutta kukkatapettia, jotka tuovat kotiin ihanaa vehreyttä.

Boråstapeterin rehevässä uutuuspienoismallistossa Special Edition Flowery on upeita auringonkukkia, ihania jasmikkeita ja kokonainen meri niitty- ja puutarhakukkia. Mallisto sisältää 6 täysin uutta kukkatapettia niille, jotka haluavat pukea kotinsa ihanaan vehreyteen. Herkät käsinmaalatut kuviot on painettu tapeteiksi.

Blomsterhav-tapetti Boråstapeterin mallistosta Special Edition Flowery

Blomsterhav

Noomi Spangen Blomsterhav-kukkatapetti on rehevä kukkaunelma, jossa on lapsuuden suosikkeja, kuten herkkiä kirjopikarililjoja, mutkittelevia krasseja ja makeita mansikoita. Guassiväreillä maalattua alkuperäiskuosia painetaan digitaalisesti 28 värillä! Valitse kolmesta värivaihtoehdosta.

Sångfåglar-tapetti Boråstapeterin mallistosta Special Edition Flowery

Sångfåglar

Sångfåglar-kukkatapetissa suloiset linnut ja perhoset leikittelevät mulperipuiden ja tuoksuvien jasmikkeiden mutkittelevilla oksilla. Näkymä on peräisin skånelaisesta puutarhasta kuumana kesäpäivänä. Sissa Sundlingin kaunis kuosi on nyt ikuistettu tapetiksi. Valitse joko vaalea beige tai pehmeä musta taustaväri.

Solrosor-tapetti Boråstapeterin mallistosta Special Edition Flowery

Solrosor

Suunnittelija Amanda Nordblad sai keskellä pandemiaa idean auringonkukista, jotka säteilevät lämpöä, toivoa ja elämäniloa. Guasseilla käsinmaalatusta kuviosta on nyt painettu suurikukkainen tapetti, jossa on surraavia kimalaisia ja upeita auringonkukkia sinivihreine lehtineen valkoisella pohjalla.