Sukellus satuihin

Sukellus satuihin

Anna mielikuvituksellesi valta ja hyppää toden tuolle puolen. Uppoudu purppuraiseen hämyyn, anna tunnelman lumota. Herätä nukkuvat prinssit ja prinsessat.

Sukellus satuihin ennen nukkumaanmenoa

Näitä liloja ja vaaleanpunaisia käytetään tiloissa joihin halutaan lempeää tunnelmaa. Ruusunen ja Unihiekka ovat valinta monen pienen prinsessan makuukammariin. Tavattoman upea, harmahtavaan malvaan vivahtava Iltasatu sopii myös vaikka olohuoneeseen.

Vanhan roosan ystäville löytyy hienostuneita vaihtoehtoja kuten Pilvilinna, Nukkekoti ja Taikalähde. Nämä värit ovat sisustusväreinä myös hyvin muuntuvia koska ne ovat hyvin murrettuja eivätkä liian selkeitä. Joku näkee niissä roosaa, joku beigeä, riippuen aina siitä minkä värin kanssa ne on yhdistetty. Näillä sävyillä on helppo pelata värien omaa leikkiä!

Rohkea, purppurainen sävy, tutustu tästä Mörrimöykkyyn >>

Jo nimensäkin puolesta mahdottoman kaunista Prinsessaa voi käyttää suhteellisen suurillakin pinnoilla. Yhdistettynä tyylikkäästi esimerkiksi harmaaseen lattiaan se antaa tilalle voimaa olematta kuitenkaan liian hallitseva.

Botanical Botanica -tapettimalliston viisitoista käsin piirrettyä tapettikuosia tarjoavat värikkäitä ja luonnonkauniita vaihtoehtoja sisustukseen.

 

Tutustu kaikkiin Unelmien Väreihin