Valitse suomalaisiin olosuhteisiin
kunnon maalit PANU+ ja VINHA

Valitse suomalaisiin olosuhteisiin
kunnon maalit PANU+ ja VINHA

Tule Värisilmään, autamme sinua hankkimaan oikeat tuotteet, annamme neuvot ja halutessasi löydämme myös tekijät. Maaliasiantuntija on aina paikalla.

Suomen tunnetuin talomaali Panu+ kestää isältä pojalle

Panun erinomainen peittokyky, säänkestävyys ja helppokäyttöisyys on tehnyt siitä legendaarisen maalin, jota ilman kesä ei ole oikea kesä. Panu+ käy niin uusille kuin aikaisemmin maalatuille puupinoille. Maalaa Panulla ulkoseinien lisäksi räystäsaluset, vuorilaudat ja ikkunanpuitteiden ulkolaudat.

  • Luota Suomen tunnetuimpaan talomaaliin!
  • Helppo käyttää ja pitää puhtaana
  • Erinomainen peittokyky, näyttävä kiiltoaste
  • Erittäin hyvä säänkesto – pitkä huoltomaalausväli

Katso kaikki Panu+ -maalit verkkokaupasta

Vinhalla sivelet puolihimmeää ja peittävää suojaa lauta- ja hirsipinnoille

  • Puolihimmeää ja peittävää suojaa: Vesiohenteisen Vinhan sideaineena on käytetty alkydivahvisteista akrylaattia. Se soveltuu uusien tai aiemmin käsiteltyjen ulkoseinien, ikkunanpuitteiden ja vuorilautojen pintakäsittelyyn. Vinhalla onnistuu myös tummaksi kuullotetun puun käsitteleminen vaaleamman näköiseksi.
  • Erinomaista säänkestoa: Vinha on kehitetty kestämään Suomen ääriolosuhteita. Pinta joustaa ja elää alustan ja vuodenaikojen mukaan. Vinha muodostaa vedenkestävän maalipinnan, joka läpäisee vesihöyryä ja siten päästää kosteuden hyvin ulos rakenteesta.
  • Jättää puunsyyt näkyviin: Puolihimmeä Vinha jättää puunsyyt kauniisti nävyviin pintaan ja säilyttää samalla puun luonnollisen ulkonäön niin lauta- kuin hirsipinnallakin.
  • Erinomainen huoltomaali: Joustavana sekä hengittävänä tuotteena Vinha on erinomainen huoltomaali aiemmin kuultavilla tai peittävillä tuotteilla käsitellyille puujulkisivuille.

Katso kaikki Vinha-maalit verkkokaupasta

Kaikki maalit sekä parhaat vinkit löydät

lähimmästä Värisilmä-liikkeestä

Värisilmästä löydät kaiken tarvittavan maalaustöihisi. Laadukkaat sisä- ja ulkomaalit kalkkimaaleista kattomaaleihin, terassiöljyt sekä laadukkaat maalaustyövälineet ja -tarvikkeet. Huomaathan, että sävytettyjä maaleja ei saa verkkokaupasta vaan maalit sävytetään aina palvelevissa Värisilmä-liikkeissä, joissa saat asiantuntijan neuvot sekä avun oikeanlaisen maalin ja sävyjen valintaan.

Pohjoisen Värisilmän Maalitohtori Markku kertoo videolla, miksi kannattaa kiiruhtaa Värisilmä-liikkeeseen maaliostoksille.