Suosituimmat tapetit ja Vintro-kalkkimaaleja alehintaan

Suosituimmat tapetit ja Vintro-kalkkimaaleja alehintaan

Joulun lähestyessä on täydellinen hetki sijoittaa kauniiseen kotiin ja toteuttaa sisustusunelmat. Löydät nyt suosituimpia tapettejamme ja mattapintaisia Vintro Chalk Paint -kalkkimaaleja alehintaan. Muistathan, saat maksutonta sisustusapua Tunnetila-suunnittelijoiltamme.

Kysy tarjouksia myös lähimmästä myymälästäsi.

Ihania tapetteja –25 %

Marraskuun aletapeteista löytyy moniin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja ja selkeät tapetit toimivat hyvin eri tiloissa. Newbie-malliston tapettikuosit luovat lastenhuoneeseen satumaisen tunnelman, joka kutsuu pienet leikkijät keksimään tarinoita metsän siimeksestä ja ruusutarhojen salaisuuksista. Aikuisempaan makuun voit valita The Apartment-mallistosta graafisia tyylikkäitä kuoseja ja rohkeita värisävyjä. Tapettitarjoukset ovat voimassa 2.-30.11. 2020.

Magic Forest tapettitarjous

Magic Forest muuttaa huoneen taianomaiseksi metsäksi, jossa puput ja oravat kurkkivat uteliaina kukkien lomassa. Sukella tarjouksiin ja löydä mieluisa tapetti kotiisi!

Copacabana-tapetin palmunlehdet luovat rentoa lomatunnelmaa. Tutustu hemmotteleviin tapettitarjouksiin.

Katso kaikki tapettitarjoukset

Vintro Chalk Paint -kalkkimaalit -15 %

Ekologisilla Vintro-kalkkimaaleilla maalaat kaunista, liitumaista mattapintaa. Valmiita sävyjä on 45, joista voi sekoittaa keskenään uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä.

Nyt Vintro Chalk Paint- kalkkimaaleista –15 % alennus verkkokaupassa 15.11.–15.12.2020. Lisäksi Outletistamme löydät puoleen hintaan Vintro Supreme -seinämaaleja.

Vintro-sarjan kalkkimaalit:

  • Mattapintaisia
  • Lähes hajuttomia.
  • Niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.
  • Nopeasti kuivuvia.
  • Vesiohenteisia.

Osta Vintro-kalkkimaaleja –15 %

Osta Vintro Supreme -seinämaaleja –50 %

Vintro Chalk Paint -kalkkimaalit -15 % verkkokaupassa

Tapetoinnin vaikeus on myytti!

Nyt voit unohtaa myytit tapetoinnin vaikeudesta. Nykyaikaisilla tapeteilla ja oikeilla välineillä homma onnistuu. Katso videolta aloittelevan tapetoijan taidonnäyte.

Kun alat tapetoimaan, voit katsoa vielä tarkemmat tapetointiohjeet täältä.

Miltä tapetti mahtaa näyttää omalla seinällä?

Näytepalvelustamme voit tilata päätöksesi tueksi mallipalat. Vertaile kuoseja ja sävyjä. Näet, miten tapetti oikeasti istuu kotiisi. Palvelusta voit tilata kaikkien eri sisustuspintamateriaalien mallipaloja. Mallipaloja voi tilata kerralla jopa 25 kappaletta. Unelmien värien maalilastut ovat ilmaisia, muut näytepalat maksavat 1,50-1,90 €/kpl.

Maksutonta sisustusneuvontaa

Kaipaatko vahvistusta valinnoillesi tai apua ideointiin? Ota näytteiden saamisen jälkeen yhteys Värisilmän Tunnetila-suunnittelijaan. Autamme viimeistelemään suunnitelmasi ja valitsemaan tuotteet ja muut tarvikkeet.

Varaa maksuton aika suunnittelijalle ja asioi turvallisesti sähköisten kanavien kautta.

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalveluun