Kooste suosituimmista tuotteistamme vuonna 2020

Kooste suosituimmista tuotteistamme vuonna 2020

Kansa on puhunut! Listasimme alle verkkokaupassamme myydyimmät tuotteet mallistoittain. Mitä olet mieltä, sopisiko myös sinun kotiisi kyseiset pintamateriaalit?

1. Boråstapeterin Jubileum

Tapetit ovat aina olleet verkkokauppamme myydyin tuotekategoria. Tänä vuonna myydyimmän tuotteen tittelin vei Boråstapeterin Jubileum-malliston tapetti. Kyseisen mallisto julkaistiin, kun Boråstapeter täytti 110 vuotta ja siihen on koottu tapettiyrityksen suurimpia myyntisuosikkeja vuodesta 1905 näihin päiviin asti. Tapettikuosien juuret ovat vuosisadanvaihteen kansallisromantiikassa, 50-luvun värikkäässä tulevaisuudenuskossa sekä lämpimissä ja eloisissa kuvioissa, jotka tulivat tutuiksi ranskalaisen aallon pyyhkäistessä Ruotsin yli 1980-luvulla. Ei siis ihme, että malliston tapetit ovat myös teidän suosikkeja! Tapettien kuoseissa on jotain raikasta, mutta samalla kotoisaa ja tuttua.

Boråstapeterin Jubileum-malliston tapetit olivat suosituimpia tuotteitamme verkkokaupassamme tänä vuonna.

2. Vinyylikorkit: Antique Frozen Pine ja Decolife

Vinyylikorkit ovat selvästi tulleet jäädäkseen, sillä ne ovat verkkokaupassamme myydyimpiä lattiapintoja. Vinyylikorkki onkin aidosti nykyaikainen lattianpäällyste, jolla saa kotiin tai julkisiin tiloihin laadukkaan ja miellyttävän lattian. Teidän suosikeiksi nousseet Antique Frozen Pine- ja Decolife-vinyylikorkit ovat upean eläväpintaisia, luksusvinyylipintoja, joissa yhdistyy kestävyys ja mukavuus. Hiljaisiksi, lämpimiksi ja ergonomisiksi kuvaillut lattiat ovat myös helppohoitoisia ja kätevä asentaa. Kodin ilme piristyy hetkessä näillä tehotuotteilla.

Antique Frozen Pine ja Decolife-vinyylikorkit olivat verkkokaupassamme suosituimpia lattiapintoja.

3. Artisan-laatat

Espanjalaisilla Artisan-laatoilla luot luonnetta ja asennetta kotiin. Rohkeat sisustustyylit kiinnostivat selvästi tänä vuonna, sillä nämä näyttävät ja trendikkäät korkeakiiltoiset laatat olivat myös teille mieluisimpia keraamisia laattojamme. Inspiraationsa entisaikojen käsityöläisosaamisesta ammentaneet laatat henkivät yksilöllisyyttä ja niiden kymmenen eri sävyn valikoimasta löytyy varmasti jotain jokaiselle. Artisan-laattojen ilmeikkyyden salaisuus on se, että laatat eivät ole keskenään identtisiä vaan jokaisessa värisävyssä on sekä pinnoiltaan että tummuusasteiltaan kuutta erilaista varianttia. Näiden yhdistelmät luovat pintoihin elävyyttä ja antavat mahdollisuuden tehdä yksilöllisiä sisustusratkaisuja.

Artisan-laatat hurmasivat teidät tänäkin vuonna.

4. Masia-laatat

Toinen suosikiksi noussut laattamallisto on Masia-sarjan lumoavan rauhalliset laatat. Upeat, rosoisilla reunoilla ja harmonisilla sävyillä varustetut laatat hyödyntävät modernia tulkintaa perinteisille käsintehdyille laatoille. Masia-malliston laatat tuovat tuulahduksen menneiltä ajoilta tämän päivän sisustamiseen.

Masia-laatoista suosituin malli oli perinteinen valkoinen, 7,5 x 15 cm kokoinen laatta.

5. Boråstapeterin Beautiful traditions -tapetit

Romantiikka ei ole kuollut. Boråstapeterin romantiikkaa huokuva Beautiful Traditions -mallisto nousi tänä vuonna yhdeksi teidän suosikeiksi valtavan tapettivalikoimamme joukosta. Inspiraationsa Ruotsin maaseudulta suunnittelija Sissa Sundlingin tulkinnan kautta ammentanutta tapettimallistoa rikastuttaa runsaat kukat, ryhdikkäät pystyraidat ja ornamenttikuviot. Oikea maalaisromantiikan ystävän unelma!

Beautiful traditions -tapeteista myydyin malli oli Alicia-niminen tapetti, jota saa kahdessa eri sävyssä.

6. Newbie-tapetit

Maagiset tapetit, jotka kutsuvat mukaan seikkailuun, lunastivat paikkansa teidän sydämissä jo ensimmäisenä ilmestymisvuotenaan! Boråstapeterin ja Newbien luoma tapettimallisto luo ihanilla kuvioilla ja tapettihahmoillaan taianomaista tunnelmaa pienten seikkailijoiden huoneisiin. Ajattomat kuosit, pehmeät sävyt ja käsinpiirretyt kuviot ovat Newbie-malliston ytimessä.

Kaikki Newbie-malliston tapetit löysivät tiensä teidän lastenhuoneisiin.

7. Laminaatit: Perfect ja Villeroy Cosmopolitan

Tänä vuonna te uudistitte jalkojenne alla pintaa etenkin Perfect- ja Villeroy Cosmopolitan -laminaateilla. Perfect-malliston laminaateissa yhdistyy klassinen ulkonäkö, hyvä kulutuskestävyys ja edullisuus. Villeroy & Boch on panostanut voimakkaasti laminaattiensa laatuun sekä aidon puun tunnun että ulkonäön aikaansaamiseksi, ja teidän heidän Cosmopolitan-mallistossa yhdistyykin eleganssi ja käytännöllisen puupinnan tunnelma. Näillä laminaateilla teet helposti kodin lattian ilmeen kohotuksen.

Perfect- ja Villeroy-laminaatit nousivat vinyylikorkkien jälkeen teidän suosikkilattiapinnoiksi.

8. Abbey -laatat

Laattatrendinä on jo jonkin aikaa ollut se, että laatat muistuttavat muita materiaaleja. Siksi Abbey-mallisto oli todellinen klassikko jo syntyessään, sillä näissä seinälaatoissa on käsittelemättömän puun charmia. Puukuosisten laattojen käyttö on nousussa erityisesti kylpyhuoneissa ja muissa märkätiloissa: niissä laatan kestävyys ja muut erinomaiset käyttöominaisuudet yhdistyvät puun kauniiseen luonnolliseen ulkonäköön.

Abbey-malliston sormipaneloitua pintaa muistuttavissa seinälaatoissa on käsittelemättömän puun charmia.

9. Boråstapeterin Scandinavian Designers -tapetit

Värien ja kuosien kirjoa koko vuoden edestä! Kodin ilmeenpiristäjinä on tänä vuonna toiminut erilaiset, rohkeat ja runsaat kuosit ja kuviot. Scandinavian Designers -tapettimalliston kukkaiset ja lehtevät tapetit nostavat seinille 1940-60-lukujen luontokuosit. Boråstapeterin julkaisema tapettimallisto nostaa esiin pohjoismaisten muotoilijoiden tunnetuimpia kuoseja. Luontoa henkivät tapetit antavat ihanan värikylläisen taustan pohjoismaisen pelkistetylle sisustustyylille.

Scandinavian Designers -tapettien avulla teet kotiin ikuisen kesän tunnelman.

10. Vintro Chalk -kalkkimaalit

Ihanan helppokäyttöiset, ekologiset ja monikäyttöiset Vintron kalkkimaalit olivat teidän ehdoton suosikki tämän vuoden maalivalinnoissa. Niiden myrkyttömyys ja mieto tuoksu ovat monelle mieleen ja vesipohjaisuuden ansioista ne kuivuvat nopeasti. Vintro-kalkkimaaleja näkyi teidän seinillä, maljakoissa, lipastoissa ja muissa huonekaluissa, eikä niiden suosio näytä laantuvan.

Vintro-kalkkimaalit ovat valmiiksi sävytettyjä, ekologisia ja helppoja käyttää, minkä takia ne ovat myös teidän suosikkeja.