Swing-vinyylitapeteissa rohkeita ja hillittyjäkin kuoseja

Swing-vinyylitapeteissa rohkeita ja hillittyjäkin kuoseja

Vinyylitapettimallisto Swing on yhdistelmä kolmen eri tyylin tapetteja. Tästä ranskalaisen Caselion mallistosta löydät omannäköisesi vaihtoehdon!

Faro-tapetit leikittelevät klassisilla ornamenteilla, kuten paisleylla ja arabeskeilla sekä rustiikkiseen vivahtavilla kukkakuvioilla. Valo taittuu pehmeästi näihin yksinkertaisen tyylikkäisiin tapetteihin, luoden tilaan lempeän tunnelman. Yksivärisissä Linen-tapeteissa aatelinen pellava taipuu perinteisestä, seesteisen luonnollisesta aina metallinhohtoisiin, moderneihin pintoihin. Malliston nimikkotapetit tuovat elämäniloista retroa kotiin. Swing-tapettien kuviomaailma vaihtelee kasviaiheista ja rohkeista kuusiokulmista geometrisesti tyyliteltyyn höyhenpeitteen omaiseen pintaan.

Vinyylitapetit sopivat lapsi- ja lemmikkiperheisiin sekä muihin kohteisiin, joissa voi olla tarve puhdistaa tapetin pintaa. Vinyytapetin pinta kestää hyvin kulutusta ja toistuvaakin puhdistusta. Ne ovat hyvä vaihtoehto myös keittiöön. Non woven eli kuitutapettien tapaan Swing-tapetit ovat helppoja ja siistejä asentaa.

Swing-malliston Faro-tapeteista löytyy ornamentteja ja kukkakuvioita.

Linen-tapeteissa on pellavaa muistuttava pinta.

Swing-tapettien raikkaat värit ja eloisat kuviot piristävät kodin ilmeen.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit sekä on suunnitteluapuna projektissasi, olipa kyseessä yhden seinän tapetti tai koko talon remontti. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun