Syksyn kukkia

Syksyn kukkia

Teksti ja kuvat: Minna Jones

Lähellä se on, syyskuu. En silti toivottele teille hyvää syksyä, kirjoita kynttilöistä ja kotiin käpertymisestä. Vaan ihan muusta, nimittäin kesäkukista.

Vaikka itse olen melkoinen minimalisti ja värienkin kanssa hyvin kaino, olen suunnaton kukkien ja viherkasvien ystävä, joten ei ihme, että ihastuin tähän Flora-tapettiin, joka löytyy Boråstapeterin uudesta Jubileum-sarjasta. Onhan se kukkainen mutta samalla aika moderni, jos näin haluaa. Sisustuksestakin on paljon kiinni, millainen yleisilme tapetoituun tilaan tulee.  Tietysti pitää myös miettiä huoneen kokoa, valoa ja yhtenäistä yleisilmettä tapetteja valitessa.

Omaksi ja tietysti myös teidän iloksi, teippailin Floraa vähän seinään ja katselin kaukaa, eikä laantunut ihastukseni. Parasta tässä koko sarjassa on värit, jotka ovat hyvin sopusoinnussa keskenään ja joista saa helposti hyviä väripareja sisustukseen. Voisin täydellisesti kuvitella tämän tapetin 50-60 -lukujen talooon tai vanhaan kesähuvilaan. Toisaalta vähän modernimmassakin ympäristössä tuntui Flora viihtyvän.

Näillä eväillä nyt, me tapaamme blogissa seuraavan kerran syyskuun puolella. Ja ehkä silloin joudun jo toivottamaan syksyä teille.

syksynkukkia1

syksynkukkia2

syksynkukkia3

syksynkukkia4

syksynkukkia5

Minna Jones
Kirjoittaja

Minna Jones

Sisustusstylisti ja -suunnittelija Minna Jonesin sisustusjutuissa on tuotu esille hänelle mieleisiä materiaaleja ja tuotteita, sekä erilaisia sisustustrendejä. Inspiroivia lukuhetkiä!