Syksyn Unelmien väreissä kauniit murretut sävyt

Syksyn Unelmien väreissä kauniit murretut sävyt

Syksyn sisustusvärit otetaan nyt luonnosta. Trendeissä näkyy tällä hetkellä paljon ruskan sävyjä ja maanläheisiä värejä. Luo tunnelmallinen syyssisustus pehmeillä materiaaleilla ja kauden Unelmien värien vahvoilla, syvillä sävyillä.

Syksyn tullen sisustajan väripaletti on maanläheinen ja murrettu. Syksyn Unelmien väripaletin inspiraatio syntyi alkusyksyn luonnosta: Aamuauringon kajossa usva saa maiseman näyttämään maalaukselta. Aurinko paistaa matalalta ja valo siivilöityy kellertävien lehtien läpi. Syksyinen meri on sininen, viileä ja raikas.

Hile: Lämmin valkoinen yleissävy, kun halutaan korostaa lännestä ja etelästä tulevaa luonnonvalon lämpöä ja säilyttää yleisilmeen rauhallisena ja harmonisena.

Syke: Ihana beigen ja harmaan välimaastoon sijoittuva greige sävy, joka on niin vaalea, että säilyttää yleisilmeen raikkaana, mutta sen verran tumma, että se tuo valkoiset kalusteet kauniisti esille. Sopii hienosti keittiöön ja ruokailutilaan.

Olkihattu: Syvä, lämmin beigen sävy. Sopii esimerkiksi olohuoneeseen yleissävyksi. Valkoiset koristelistat ja huonekalut Olkihattuun yhdistettynä tuovat raikkautta ilmeeseen. Sointuu kauniisti rouheiden pellavaisten tekstiilien kanssa ja puun ruskean eri sävyjen kanssa.

Fantasia: Maanläheinen mudan väri joka taittuu vihreään. Sopii kauniisti tammi- ja rottinkikalusteiden rinnalle tunnelmalliseen olohuoneeseen.

Kultasiipi: Lämmin, mausteinen ja murrettu ruskan keltainen. Mustilla kalusteilla tai yksityiskohdilla luot ryhtiä ja eleganttia tunnelmaa.

Kuutamouinti: Rauhoittava ja syleilevä sävy makuuhuoneeseen. Raikasta ilmettä vaaleilla pellavatekstiileillä.

Syksyn Unelmien värien sävyt on valinnut värisuunnittelija Weronika Kangas Värisilmä Showroom Suomenojalta.

Tilaa kotiin sävymallit Unelmien väreistä

Tietokoneen näytöltä on vaikea arvioida värisävyjä ja niiden eroja. Erityisesti maalien vertailussa tuotenäytteet ovat ehdottoman tärkeitä. Eri sävyjen hahmottaminen onnistuu helpoiten, jos sinulla on jotain mihin verrata: tilaa ainakin kaksi mieluisimmalta tuntuvaa sävyä, niin voit verrata niitä toisiinsa. Maalien sävymallit A4-kokoisia ja maalattuja, joten ne vastaavat todellista sävyä. Huomaa, että lopulliseen lopputulokseen kuitenkin vaikuttaa valittu maali, maalikerroksen paksuus sekä valitun maalin kiiltoaste.

Kun tarvitset sisustusapua, palvelemme myös etänä

Ota avuksi sisustus-, väri- ja maaliasiantuntijapalvelumme ammattilaiset. Sähköisten kanavien kautta suunnittelu ja neuvonta onnistuu ilman lähikontaktia. Tutustu palveluihimme ja varaa aika haluamallesi asiantuntijalle oheisesta linkistä!

Varaa maksuton aika