Aloita vuosi maalaamalla | Tammikuun kootut

Aloita vuosi maalaamalla | Tammikuun kootut

Sisäseinien ja -katon maalaus on yksi nopeimmista, edullisimmista ja helpoimmista tavoista saada kotiin uutta ilmettä. Esittelemme tässä tammikuun tuotteina kaksi sisämaalia, Tikkurilan Harmonyn ja Remontti-Ässän.

Värisilmässä autamme sinua kaikissa maalaukseen liittyvissä kysymyksissä. Opastamme pohjatöistä alkaen, jotta maalauskohteesi pintojen kuopat, reiät sekä rosot jäävät piiloon ja voit nauttia työsi jäljestä.

Tiesitkö esimerkiksi, että seiniä maalatessa vedot kannattaa suunnata viimeistelyvaiheessa ylhäältä alas ja vesiohenteisille maaleille sopii keinokuitusivellin? Neuvomme sinua maalaustekniikassa ja valitsemme kanssasi oikeat työvälineet, maalityypin ja värisävyn. Kysy tammikuun tuotteita paikkakuntasi Värisilmä-liikkeestä.

Tämän seinän sävy on Tikkurilan vuoden väri, lämmin ja leiskuva N405 Ruukku.

Tikkurilan Harmony-sisustusmaali 7,2 l 79,50 €/astia

(11.04 €/l)

Vähäpäästöinen M1-luokan tuote on turvallinen valinta, Harmony sopii olohuoneen ja makuuhuoneen seiniin ja kattoihin. Tässä maalissa vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä. Täyshimmeä Harmony myös häivyttää pinnan epätasaisuudet ja peittää pienet työstövirheet. Sopii myös pohjamaaliksi, kun haluat tuota ripauksen ylellisyyttä huoneisiin esimerkiksi metallinhohtoisella Taika-helmiäislasyyrilla tai kimaltavalla Taika Stardust -kimallelasyyrilla.

Tikkurilan Remontti-Ässä -seinämaali 3,6 l 38,50 €/astia

Saat 3,6 litraa maalia 2,7 litran hinnalla! (10.69 €/l)

Kestävä ja pestävä remonttimaali, Remontti-Ässä, kestää elämää. Puolihimmeä Remontti-Ässä on erinomainen valinta keittiöön, eteiseen, lastenhuoneeseen ja porraskäytäviin sekä muihin erityistä pesunkestoa vaativiin tiloihin. Tuotteella on Joutsenmerkki, EU-ympäristömerkki sekä Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnus.

Tuo lämpöä sisustukseen maalilla, autamme löytämään sopivat sävyt kotiisi.

Tervetuloa palvelevaan Värisilmään!

Asiantuntijamme ja laaja tuote- ja palvelutarjontamme auttavat sinua onnistumaan olipa maalauskohteesi iso tai pieni. Videossa Pohjoisen Värisilmän Tunnetila-sisustusneuvoja Minttu kertoo maalien eri kiiltoasteista.

Maalitarjoukset ovat voimassa 31.1.2018 asti.