Tammikuun Unelmien Väri Aarre
vie ajatukset jo kohti kesää

Tammikuun Unelmien Väri Aarre
vie ajatukset jo kohti kesää

Värisilmä ylpeänä esittää uuden Unelmien Värit -värikartan. Ensimmäinen kuukauden Unelmien Väri Aarre antaa iloista virtaa ja energiaa keskelle talvea.

Aarre on Värisilmän uuden sisämaalien värikartan ensimmäinen kuukauden Unelmien Väri. Energinen, mielialaa nostattava Aarre saakin kunnian marssittaa sisään vuoden 2019 uudet trendit. Aarre on spontaani ja dynaaminen väri, joka soveltuu seinämaalina erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Aarre-sävy toimii hyvin yhteen vaikkapa pastellinsävyisten tapettien kanssa ja ripaus mustaa sisustuksessa tuo Aarteen oikeuksiinsa. Aarteen kanssa sopii hyvin vaalea raikas lattia, kuten saarni. Aarre kuuluu Unelmien Värien Kaukokaipuu-väriteemaan.

Katso kaikki Kaukokaipuu-teeman sävyt

Katso Aarre-videolta Tunnetila-suunnittelija Krista Saurion esittely kuukauden väristä.

 

Aarre-sävy toimii hyvin yhteen vaikkapa pastellinsävyisten tapettien kanssa. Mix Metallic -malliston yksiväriset tapetit tilattavissa verkkokaupasta.

Timberwisen Saarni Classics -parketti sointuu kauniisti yhteen Aarre-sävyn kanssa. Timberwisen parketit ovat tilattavissa Värisilmä-liikkeistä.

Mitä ovat Unelmien Värit?

Unelmien värit on Värisilmän uusi värikartta, 147 sävyä kattava kokoelma, joka koostuu suomalaisten suosikkisävyistä. Unelmien Väreistä löytyy niin ajattomia kestosuosikkeja kuin tämän päivän trendisävyjäkin ja tietysti kaikkea siltä väliltä. Värit ovat helposti yhdisteltävissä erilaisiin pintamateriaaleihin, kauniiksi kokonaisuuksiksi.

Unelmien värit syntyivät mielen matkasta värien tunnelmiin. Väreillä on voimaa luoda mielikuvia, jotka muistuttavat meitä jostakin tutusta tai tuntemattomasta, kylmästä tai lämpimästä, turvallisesta tai jännittävästä. Miltä väri kuulostaa? Miltä se tuoksuu ja tuntuu?

Tutustu muihin Unelmien Väreihin!