Aarre
– Tammikuun Unelmien Väri vie ajatukset kohti kesää

Aarre
– Tammikuun Unelmien Väri vie ajatukset kohti kesää

Vuoden ensimmäinen kuukauden Unelmien Väri Aarre antaa iloista virtaa ja energiaa keskelle talvea.


Aarre on Värisilmän uuden sisämaalien värikartan ensimmäinen kuukauden Unelmien Väri. Energinen, mielialaa nostattava Aarre saakin kunnian marssittaa sisään vuoden 2019 uudet trendit. Aarre on spontaani ja dynaaminen väri, joka soveltuu seinämaalina erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Aarre-sävy toimii hyvin yhteen vaikkapa pastellinsävyisten tapettien kanssa ja ripaus mustaa sisustuksessa tuo Aarteen oikeuksiinsa. Aarteen kanssa sopii hyvin vaalea raikas lattia, kuten saarni.

Katso kaikki Unelmien värit

Videolta näet Tunnetila-suunnittelija Krista Saurion esittelyn kuukauden väristä, katso ja ihastu:

 

Aarre-sävy toimii hyvin yhteen vaikkapa pastellinsävyisten tapettien kanssa, kuten tämän upean, Cole & Sonin Miami-tapetin kaveriksi.

Vaalea lattia, kuten tämä Timberwisen Saarni Classics -parketti sopii kauniisti Aarre-sävyyn. Timberwisen parketit ovat tilattavissa Värisilmä-liikkeistä.

Upeaa punertavaa sävymaailmaa löytyy myös tapeteissa.

Mitä ovat Unelmien Värit?

Unelmien värit on Värisilmän uusi värikartta, 147 sävyä kattava kokoelma, joka koostuu suomalaisten suosikkisävyistä. Unelmien Väreistä löytyy niin ajattomia kestosuosikkeja kuin tämän päivän trendisävyjäkin. Värit ovat helposti yhdisteltävissä erilaisiin pintamateriaaleihin, kauniiksi kokonaisuuksiksi.

Unelmien värit syntyivät mielen matkasta värien tunnelmiin. Väreillä on voimaa luoda mielikuvia, jotka muistuttavat meitä jostakin tutusta tai tuntemattomasta, kylmästä tai lämpimästä, turvallisesta tai jännittävästä. Miltä väri kuulostaa? Miltä se tuoksuu ja tuntuu?