Aarre
– Tammikuun Unelmien Väri vie ajatukset jo kohti kesää

Aarre
– Tammikuun Unelmien Väri vie ajatukset jo kohti kesää

Värisilmä ylpeänä esittää uuden Unelmien Värit -värikartan. Ensimmäinen kuukauden Unelmien Väri Aarre antaa iloista virtaa ja energiaa keskelle talvea.

Joko tutustuit uuteen näytepalveluumme?


Aarre on Värisilmän uuden sisämaalien värikartan ensimmäinen kuukauden Unelmien Väri. Energinen, mielialaa nostattava Aarre saakin kunnian marssittaa sisään vuoden 2019 uudet trendit. Aarre on spontaani ja dynaaminen väri, joka soveltuu seinämaalina erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Aarre-sävy toimii hyvin yhteen vaikkapa pastellinsävyisten tapettien kanssa ja ripaus mustaa sisustuksessa tuo Aarteen oikeuksiinsa. Aarteen kanssa sopii hyvin vaalea raikas lattia, kuten saarni. Aarre kuuluu Unelmien Värien Kaukokaipuu-väriteemaan.

Katso kaikki Kaukokaipuu-teeman sävyt

Videolta näet Tunnetila-suunnittelija Krista Saurion esittelyn kuukauden väristä, katso ja ihastu:

 

Aarre-sävy toimii hyvin yhteen vaikkapa pastellinsävyisten tapettien kanssa, kuten tämän upean, Cole & Sonin Miami-tapetin kaveriksi.

Vaalea lattia, kuten tämä Timberwisen Saarni Classics -parketti sopii kauniisti Aarre-sävyyn. Timberwisen parketit ovat tilattavissa Värisilmä-liikkeistä.

Kaukokaipuu-teeman punertavaa sävymaailmaa löytyy myös tapeteissa. Mix Metallic -malliston yksiväriset tapetit tilattavissa verkkokaupasta.

Mitä ovat Unelmien Värit?

Unelmien värit on Värisilmän uusi värikartta, 147 sävyä kattava kokoelma, joka koostuu suomalaisten suosikkisävyistä. Unelmien Väreistä löytyy niin ajattomia kestosuosikkeja kuin tämän päivän trendisävyjäkin ja tietysti kaikkea siltä väliltä. Värit ovat helposti yhdisteltävissä erilaisiin pintamateriaaleihin, kauniiksi kokonaisuuksiksi.

Unelmien värit syntyivät mielen matkasta värien tunnelmiin. Väreillä on voimaa luoda mielikuvia, jotka muistuttavat meitä jostakin tutusta tai tuntemattomasta, kylmästä tai lämpimästä, turvallisesta tai jännittävästä. Miltä väri kuulostaa? Miltä se tuoksuu ja tuntuu?

Tutustu tästä Unelmien Väreihin!

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin! Toimitukset postin lakon aikana Kaukokiidolla.